Tour of Beauty X-Mas Shopping Days van 2 t/m 12 december 2015

Tour of Beauty Nieuws

Tijdens de X-mas Shopping Days organiseren wij een aantal events en bent u van harte welkom op:

2 december 2015: Start van X-mas Shopping Days

  • Start van de X-MAS PRICE DEALS exclusief voor Tour of Beauty fans: maar liefst 20% korting op alle producten van de merken SENSAI en CARITA tijdens de X-Mas Shopping Days
  • Bij aanschaf van twee SOTHYS producten tijdens de X-mas Shopping Days ontvangt u dit jaar een heel bijzonder en mooie kerstgeschenk.
  • Overdag genieten van een mini facial verzorgd en aangeboden door SENSAI (reserveren noodzakelijk).
  • Introductie van onze nieuwe huisstijl en daar zijn we best een beetje trots op.

5 en 12 december: Gratis Make-up advies – op afspraak

Onze collega’s geven op deze dagen gratis Make-up en kleuradvies (ook voor nagels). Wij weten wat u belangrijk vindt en omdat wij u goed kennen, geven onze collega’s u een passend make up advies voor elke gelegenheid die u voor ogen heeft. Na afloop van elke behandeling op deze dagen verzorgen wij gratis uw Make-up. U kunt ook een reservering maken voor een Make-up sessie met bijvoorbeeld vriendinnen of collega’s.

7 december: Tips & Tricks Delilah Event voor Tour of Beauty Fans van 19.00 – 21.00 uur

Tijdens deze Tips & Tricks Make-up avond is een Delilah visagiste aanwezig om u kennis te laten maken met de producten en productkenmerken van dit fantastische nieuwe merk. De visagiste geeft adviezen voor een onvergetelijke look. Hoe werk je met make up en krijg je de mooiste effecten?

Op deze avond zijn maximaal 10 plaatsen beschikbaar en inschrijven is daarom noodzakelijk.

U bent van harte welkom

Op alle dagen maken we het extra gezellig en kunt u genieten van gezellige drankjes en heerlijke hapjes in Kerstsfeer. Vorig jaar hebben wij een grote opkomst gehad en vragen u daarom uw komst aan ons te bevestigen. Aanmelden is eenvoudig: u stuurt een mail naar info@tourofbeauty.nl en vermeldt daarin wanneer u komt en met hoeveel personen, zodat wij ons alvast op uw komst kunnen voorbereiden. Telefonisch aanmelden is natuurlijk ook mogelijk.

Wij wensen u alvast een mooie en gezellige decembermaand toe, hartelijke Beautygroet,

TEAM TOUR OF BEAUTY