Welkom!

Als je het huis van Tour of Beauty binnenstapt, stellen we alles in het werk om je maximaal welkom te voelen. Neem comfortabel plaats in onze sfeervolle lounge en dan merk je dat het ontspannen eigenlijk al begonnen is. Geniet van je drankje naar keuze en het uitzicht over de Hooigracht. Zijn de dagen wat grijs of kouder, dan brandt de open haard. Als je vragen hebt, dan beantwoorden we ze meteen en nemen nog even jouw specifieke wensen tijdens de behandeling door. Want persoonlijke aandacht vinden we belangrijk.

De behandelkamers variƫren in grootte en zijn allemaal ruim qua opzet. Elke kamer heeft een eigen sfeer, door verschillend kleurgebruik, de inrichting en de decoraties is elk bezoek opnieuw een verrassing. Tijdens je behandeling kun je gepast luisteren naar je favoriete muziek, dus geef je wensen hiervoor aan.

Bij de keuze van merken in ons assortiment spelen voor ons de verscheidenheid in behandeling, de resultaten die we kunnen bereiken en de beleving een belangrijke rol. Daarom werken we met verschillende merken, zodat we beter in kunnen spelen op jouw wensen en maatwerk leveren. Soms wil je heerlijk ontspannen en dan is een verzorgende behandeling met SENSAI een goede keuze. Met NIMUE bereiken we mooie resultaten en Amazing Space is het Deense organische merk dat ontspanning en een goede bijdrage aan de natuur met elkaar verbindt. Een behandeling met het merk Biologique Recherche is een uitzonderlijke ervaring: one of a kind!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief