[searchwp_modal_search_form engine="ZoekenTOB" template="TOB" text="Zoeken" type="button"]

Behandelingen

BIOLOGIQUE RECHERCHE FACIAL TOURS

LIFT C.V.S

Een manuele facelift

Zie deze behandeling maar als een manuele facelift die tot stand komt dankzij liftende, vibrerende en gladmakende massagetechnieken. Omdat de gebruikte producten van Biologique Recherche – een combinatie van micro-crystalline algen, zijde extracten en natuurlijke aminozuren- ook exfoliëren (dode huidcellen weghalen zodat er een mooie nieuwe huid tevoorschijn komt) is het resultaat een verbeterde, verstevigde huidtextuur.

60 minuten, €130,00

BIOLOGIQUE RECHERCHE FACIAL TOURS

MASQUE AUX ACIDES DES FRUITS

Tegen een vale huid met rimpeltjes

Is je huid dof en zie je teveel rimpels? Deze herstellende en exfoliërende behandeling met fruitzuren maakt je huid gladder en de stuctuur verfijnder. Hals en decolleté worden ook meegenomen. Met een frisse glow als extra benefit.

60 minuten, €130,00 | Bekijk de video

BIOLOGIQUE RECHERCHE FACIAL TOURS

SKIN INSTANT LAB

High tech huidadvies

Maak kennis met de unieke analyse van Biologique Recherche, de The Skin Instant© Lab die de 5 belangrijkste huidfuncties van jouw huid meet (hydratatie, vochtverlies, elasticiteit, pigmentatie, sebum) en na een analyse door de computer een perfect huidavies geeft. The Skin Instant© Lab gaat vooraf aan iedere Biologique Recherche behandeling zodat producten èn behandeling precies afgestemd zijn op de conditie van jouw huid. De bespoke beautybehandelingen van Tour of Beauty worden afgestemd op jouw huid, vraag ons gerust naar combinatie mogelijkheden

30 minuten, €45,00

BIOLOGIQUE RECHERCHE FACIAL TOURS

MC110

Tegen fijne lijntjes en rimpeltjes

Een behandeling met dezelfde naam als de befaamde booster Lotion MC 110 van Biologique Recherche. Deze behandeling tegen fijne lijntjes en rimpels brengt volume en soepelheid terug in het gezicht en maakt een doffe huid weer glanzend. Hals en decolleté worden niet vergeten.

60 minuten, €130,00

BIOLOGIQUE RECHERCHE FACIAL TOURS

MASQUE EXFOLIANT P50

Verhelderend en egaliserend

Van de befaamde Lotion P 50 bestaat ook een masker, en dat staat centraal in deze egaliserende en herstellende behandeling. Het verheldert je teint, maakt je huid gladder en zachter en ook hier verschijnt een mooie glow als bonus. Voor gezicht, hals en decolleté.

60 minuten, €130,00

BIOLOGIQUE RECHERCHE FACIAL TOURS

REMODELING FACE

Voor onmiddelijke spectulaire resultaten!

De ultieme gezichtsbehandeling van Biologique waarbij de microstroomtechnologie van de  Remodeling Face® Machine gecombineerd wordt de hooggeconcentreerde producten van Biologoqie Recherche. De machine stimuleert huidcellen, modelleert de gezichtscontouren en lift de gezichtsspieren. De resultaten zijn spectaculair, fijne lijntjes en rimpels worden drastisch verminderd door een stevigere en gestimuleerde huid. Geschikt voor elk huidtype.

75 minuten, €160,00 | Bekijk de video

BIOLOGIQUE RECHERCHE FACIAL TOURS

RESTRUCTURANT & LISSANT

Fris en gladder

Geschikt voor alle huidtypes: deze sterk hydraterende en herstellende gezichtsbehandeling met zijn unieke toepassing
techniek verfrist de huid, maakt haar gladder en steviger. Bijzonder geschikt voor de gevoelige, doffe huid. Na de
behandeling is het vochtgehalte van de huid lang op orde, vandaar de mooie nieuwe gloed.

60 minuten, €130,00

BIOLOGIQUE RECHERCHE FACIAL TOURS

SECONDE PEAU

Een hydratatieboost van jewelste

Dit is de meest besproken behandeling van dit Franse cultmerk, en niet voor niets. Seconde Peau is een unieke ‘tweede huid’ behandeling geïnspireerd door cosmetische ingrepen en als alternatief voor fillers. Dit dankzij een herstellend en liftend masker van medische oorspong, boordevol farmaceutisch hyaluronzuur dat 40 x geconcentreerder is dan in gewone cosmetica! Tel uit de winst! Deze intensief herstellende behandeling is onderdeel van een behandelplan: we raden drie sessies aan van om de week, en dan één per drie maanden. Het resultaat is een zichtbaar verstevigde, gladde huid.

90 minuten, €215,00

PRO-AGING FACIAL TOURS

NIMUE PEELING

Voor een stralende huid

Met de jaren vertraagt de celdeling, wordt de huid valer en worden pigmentvlekjes – zonneschade – zichtbaar. Niet getreurd! Een professionele peeling met speciale milde zuren (zoals o.a. fruitzuur, glycolzuur) haalt de bovenste laag dode huidcellen weg en stimuleert de celvernieuwing met als resultaat een gladde, vlekkeloze en stralende huid. We kunnen een oppervlakkige, medium en diepe peeling doen, afhankelijk van de huidconditie en jouw wensen. Ook geschikt voor een gevoelige huid en huid met acne, geschikt voor alle huidskleuren.

75 minuten, €125.00

PRO-AGING FACIAL TOURS

LIFTING FACIAL MASSAGE ENDERMOLOGIE

Verhelderend en egaliserend

Behalve voor lichaamsbehandelingen heeft LPG Endermologie ® apparatuur die gezichtsbehandelingen tot een soort facial fitness maken. Rimpels worden zichtbaar minder diep, de huid wordt goed doorbloedt en krijgt zijn mooie glow terug. De huideigen collageenaanmaak wordt opgepept. Een prettige behandeling ook voor een speciaal moment, zoals een bruiloft of feestje. De bespoke beautybehandelingen van Tour of Beauty worden afgestemd op jouw huid, vraag ons gerust naar combinatie mogelijkheden. Wil je samen met een vriendin of partner komen, boek onze duokamer!

V.A. €39.00

PRO-AGING FACIAL TOURS

SENSAI FOR ULTIMATE SKIN

Luxe pro-aging

Een luxe pro-aging behandeling met producten van de meeste exclusieve lijn van het Japanse Sensai, de Ultimate collectie. Daar zit een Sakura Eternal Complex in dat de huid gladder, steviger, elastischer, egaler en glanzender maakt. Na de behandeling lijkt het alsof je huid in zijde gewikkeld is. Zalig.

90 minuten, €155.00

PRO-AGING FACIAL TOURS

AMAZING SPACE COLLAGEN POWER

Amazing Powerful!


Dit is de meest krachtige, pro-aging behandeling van Amazing Space!
Herstelt en verstevigt jouw huidconditie door gebruik te maken van de
voedende en hydraterende maskers. Een zeer complete behandeling met
LED lichttherapie, argan en collageen maskers en zorgvuldig
geselecteerde serums en crèmes. Je gaat blij worden van deze weldaad!

90 minuten, €135.00 | Bekijk de video

PRO-AGING FACIAL TOURS

NATUURLIJKE FACELIFT

Bindweefselmassage voor het gezicht

Een klassieke bindweefselmassage voor het gezicht is niet voor doetjes, maar wel een behandeling met direct effect. Je huid raakt heel goed doorbloedt, alle huidfuncties (zoals de aanmaak van collageen) worden gestimuleerd en het resultaat is een stevige, frisse huid die bovendien werkstoffen beter kan opnemen. Vandaar de bijnaam: natuurlijke facelift. Heb je eenmaal een bindweefselmassage ervaren, dan ben je verkocht.

 60 minuten, €95.00

GLOWING FACIAL TOURS

MICRONEEDLING DERMAPEN

Geavanceerd en multifunctioneel

De Dermapen is een vorm van microneedling waarbij micro kanaaltjes in de huid worden gemaakt zodat tot wel 80% meer werkstoffen door de huid kunnen worden opgenomen. De huid zet daarna het genezingsproces in en zie: algehele huidverbetering is het resultaat. De huid wordt steviger, egaler, elastischer, minder vaal en krijgt een mooie textuur. Behalve tegen fijne lijntjes en rimpels goed tegen littekens, acne, pigmentvlekken, grove of verstopte poriën en rosacea.

90 minuten, €155,00

GLOWING FACIAL TOURS

AMAZING SPACE CLASSIC

Niet voor niets een klassieker


Jouw huid krijgt alle aandacht tijdens het reinigen en revitaliseren van de
huid met de hydraterende maskers, concentraten en voedende producten
van Amazing Space. LED lichttherapie en heerlijke massages maken de
behandeling compleet. Voel je optimaal ontspannen en je huid straalt!

75 minuten, €105,00 | Bekijk de video

GLOWING FACIAL TOURS

GLYCOL PEELING

Met alle benefits van glycolzuur

Glycolzuur wordt gewonnen uit suikerriet en bestaat uit heel kleine moleculen die gemakkelijk de huid indringen en dus effectief zijn tegen verschillende huidproblemen. Het werkt ontstekingsremmend – goed tegen acne – en hydrateert. De huid wordt bovendien beter in staat vocht vast te houden. Een NIMUE Glycol Peeling werkt verhelderend, verstevigend, maakt de huid gladder, vermindert zonneschade, maakt (acne) littekentjes minder zichtbaar en reinigt poriën. Het resultaat van onze nieuwe Pro Renew Glycol Peeling is direct na de behandeling zichtbaar en voelbaar.

75 minuten, €120,00

GLOWING FACIAL TOURS

SENSAI FOR ENERGISING

Anti-vermoeidheid

Ziet je huid er vermoeid uit? Die vermoeidheid verdwijnt met deze intensieve behandeling met producten uit de Sensai Extra Intensive lijn die een revitaliserende werking hebben. Onderdeel van deze facial is het Extra Intensive Mask en de bijbehorende ontspannende Japanse massagetechniek. Je huid is als herboren.

90 minuten, €140,00

SPECIFIC RECHERCHE FACIAL TOURS

ACNE TREATMENT

Holistisch plan van aanpak

Acne is een chronische huidaandoening waarbij je talgklieren groter worden, verstopt en ontstoken raken en een pukkel zich aandient. Er zijn ook vormen van acne die vooral bestaan uit ‘mee-eters’. Hoe goed je je huid ook schoonhoudt en verzorgt: vaak blijven acné en onzuiverheden terugkomen. Ontsierende acnelittekens zijn een bijkomstig probleem. Onze professionele behandeling met specifiek plan van aanpak geeft een definitief resultaat. Dat plan van aanpak omvat een intensieve reiniging, milde peeling, behandeling met talgremmende producten en een huidavies voor thuis. Acne komt niet alleen voor bij de jeugd, ook later kan acne in het gezicht, nek, op de rug en borst ontstaan.

60 minuten, €84,00

GLOWING FACIAL TOURS

MICRONEEDLING DERMAPEN

Geavanceerd en multitasking

De Dermapen is een vorm van microneedling waarbij micro kanaaltjes in de huid worden gemaakt zodat tot wel 80% meer werkstoffen door de huid kunnen worden opgenomen. De huid zet daarna het genezingsproces in en zie: algehele huidverbetering is het resultaat. De huid wordt steviger, egaler, elastischer, minder vaal en krijgt een mooie textuur. Behalve tegen fijne lijntjes en rimpels goed tegen littekens, acne, pigmentvlekken, grove of verstopte poriën en rosacea.

90 minuten, €155,00

BIOLOGIQUE RECHERCHE ACNE REBALANCING TREATMENT

ACNE REBALANCING

Huid weer in balans

Een behandeling die de talgproductie weer in balans brengt, de huid reinigt en rustiger maakt. Poriën worden kleiner, ontstekingen verholpen. De Biologque Recherche producten behandelen acne en voeden tegelijkertijd de huid. Behalve een huidavies geeft onze expert ook een voedingsadvies en reinigingstips.

60 minuten, €129,00

SPECIFIC FACIAL TOURS

EYE TREATMENT

Extra aandacht voor de oogzone

De tere oogzone geeft vaak als eerste vermoeidheid prijs, een tijdelijk slechte lifestyle en…leeftijd. Daarom hebben we een speciale behandeling voor de oogzone, samengesteld uit producten die de huid aldaar verstevigen, hydrateren -zodat fijne lijntjes verzachten – en donkere kringen en of wallen tegengaan. De heerlijke massagetechnieken zijn ontspannend en effectief. De bespoke beautybehandelingen van Tour of Beauty worden afgestemd op jouw huid, vraag ons gerust naar combinatie mogelijkheden Wil je samen met een vriendin of partner komen, boek onze duokamer!

30 minuten, €60,00

GLOWING FACIAL TOURS

GLYCOL PEELING

Met alle benefits van glycolzuur

Glycolzuur wordt gewonnen uit suikerriet en bestaat uit heel kleine moleculen die gemakkelijk de huid indringen en dus effectief zijn tegen verschillende huidproblemen. Het werkt ontstekingsremmend – goed tegen acne – en hydrateert. De huid wordt bovendien beter in staat vocht vast te houden. Een NIMUE Glycol Peeling werkt verhelderend, verstevigend, maakt de huid gladder, vermindert zonneschade, maakt (acne) littekentjes minder zichtbaar en reinigt poriën. Het resultaat van onze nieuwe Pro Renew Glycol Peeling is direct na de behandeling zichtbaar en voelbaar.

75 minuten, €120,00

SPECIFIC FACIAL TOURS

AMAZING SPACE MINI

Wie houdt nou niet van pamperen?


Een échte “pampering” mini behandeling, geschikt voor alle huidtypes.
Alle noodzakelijke stappen van een professionele huidverzorgingsroutine
komen aan bod waardoor deze behandeling als een échte oppepper voor
je huid zorgt. Speciaal aanbevolen als kennismaking met Amazing Space.

30 minuten, €55,00 | Bekijk de video

DOCTOR TOURS

BOTOX

Multi inzetbaar

De injectable botuline A toxine, ook wel Botox genoemd (een merknaam), zorgt dat overmatige spieractiviteit (mimiek) tijdelijk wordt verminderd, waardoor lijntjes en rimpels minder zichtbaar te worden. Botuline A toxine wordt al meer dan 30 jaar gebruikt voor het verzachten van fronslijnen, voorhoofdslijnen en lijntjes rond de mond. Het kan ook de wenkbauwen iets liften, waardoor de oogopslag frisser wordt. Het spierontspannend effect is er na een dag of 3 en houdt 2 tot 3 maanden aan. De spierontspanner wordt ook ingezet tegen migraine en spanningshoofdpijn, overmatig transpireren en tandenknarsen. Onze cosmetisch arts Drs. Leanne Wong kan daar nog veel meer over vertellen.

Vanaf €80,00

DOCTOR TOURS

OOGLIDCORRECTIE

Op 1 van de lijst van cosmetische ingrepen

Eén van de meest effectieve verjongende behandelingen om de algehele uitstraling te verbeteren. De bovenooglidcorrectie is een op zich kleine ingreep die een vermoeide blik – door verslapte oogleden – weer frisser en jeugdiger maakt. Er kunnen ook medische redenen te zijn om voor blepharoplastiek te kiezen, zoals hoofdpijn of geïrriteerde ogen. De onderooglidcorrectie rekent af met wallen, vocht- of vetophopingen en verslapping van de huid bij de onderoogleden. Beide ingrepen gebeuren onder plaatselijke verdoving en hebben 1 week downtime. Tijdens het eerste consult zal onze cosmetisch arts u alles duidelijk uitleggen. Een intake consult bij onze cosmetisch arts is gratis dus maak gerust een vrijblijvende afspraak.

Vanaf €950,00

DOCTOR TOURS

FILLERS

Natuurlijke opfrisser

Hyaluronzuurfillers worden bij ons gebruikt voor ‘positive aging’, niet om je gezicht te veranderen, maar om op een natuurlijke manier veroudering te vertragen. Ze zijn biologisch afbreekbaar en kunnen diverse gebieden van het gezicht verbeteren. Verslapte wangen, smaller geworden lippen, hangende mondhoeken, ze kunnen je een vermoeide of verdrietige uitdrukking geven. Fillers zijn er in diverse diktes voor bijvoorbeeld iets vollere lippen, een sterkere kaaklijn en een gladdere, frisse huid. Het resultaat blijft 9-12 maanden aan. Fillers zullen je zelfvertrouwen versterken, zonder dat iemand precies kan zien wat er verbeterd is. Bij Tour of Beauty houden we van een natuurlijk eindresultaat, onze cosmetisch arts Drs. Leanne Wong zal dit vooraf uitgebreid met je bespreken.

Vanaf €275,00

DOCTOR TOURS

PROFHILO

Voor een frisse, glanzende huid

Hyaluronzuur wordt behalve voor fillers ook gebruikt om de huid overall te verstevigen en dus te verstrakken. De Profhilo behandeling is een moderne ‘skinbooster’ met bewezen resultaat. Door het toedienen van heel kleine injecties met hyaluronzuur verbetert de huid zichtbaar en komt hij ook zelf weer in aktie om verslapping tegen te gaan. Een win-win behandeling met een jeugdige uitstraling als resultaat.

Vanaf €325,00

YOUTH TOURS

AMAZING SPACE SUPER CLEAN FACE

Laat ons dat klusje klaren

Eigenlijk moet je zo jong mogelijk beginnen met het schoonmaken van je huid, want luchtvervuiling is overal. En als je make-up gebruikt of pukkeltjes krijgt is reinigen echt een must. Wij kunnen je huid om de zoveel tijd een professionele dieptereiniging geven die afrekent met mee-eters en onzuiverheden en voorkomt dat je pukkels krijgt. De behandeling wordt uitgevoerd met producten die geschikt zijn voor jouw huidtype, met als extra bonus onze tips & tricks voor thuis!

60 minuten, €95.00

YOUTH TOURS

MAKE-UP

De mooiste versie van jezelf

Wil je wel eens zien hoe een professional jou zal opmaken, welke kleuren en technieken ze waar gebruikt en welke hacks ze in huis heeft? Laat foto’s zien van wat jij mooi vindt, en wij maken je op voor de selfie van je dromen. Plus tips & tricks natuurlijk. We maken make-ups voor alle huidskleuren en in alle stijlen.

30 minuten, €35,00

YOUTH TOURS

YOUNG ONE ACNE TREATMENT

Oplossing op korte en lange termijn

Acne is een chronische huidaandoening, een bacterie in een verstopte porie zorgt voor een ontsteking, ofwel pukkel. Of je huid zit vol mee-eters, zwarte puntjes. Uitknijpen of thuis reinigen met de (verkeerde) spullen kan acne erger maken. Je houdt er littekentjes aan over, een zwarte huid pigmentvlekjes. Balen dus, maar er is een oplossing. Onze professionele acnebehandeling met specifiek plan van aanpak geeft meteen èn blijvend resultaat. Dat plan van aanpak bestaat uit een intensieve reiniging, milde peeling, behandeling met talgremmende producten en advies voor thuis. Geen filter meer nodig!

30 minuten, €46,00

YOUTH TOURS

WAXEN

Weg met ongewenste haartjes

Lekker dan, die ongewenste haartjes op de gekste plekken. Hoe kom je er snel vanaf? Met onze pijnloze Skin’s Waxing Treatments, die er perfect ontharen en precies zoals jij dat wilt. Bikinilijn, benen, oksels, je zegt het maar. Skin’s Wax maakt strips overbodig en de behandeling is lekker kort. Het goede nieuws is dat ook korte haartjes weggehaald kunnen worden -vanaf 1 mm – dus je hoeft nooit voor aap te lopen. Je huid is na het waxen zacht en spiegelglad.

Vanaf €17,50

EXTRA TOURS

WENKBRAUWEN VERVEN

Laat ze aan een expert over

Dat wenkbrauwen shapen moeilijker is dan je denkt weet je als je zelf verkeerd geëpileerd hebt, of haartjes niet meer terugkomen na een pluksessie thuis. Laat dus een expert goed naar je gezicht kijken en de vorm en kleur van je wenkbrauwen bepalen. Ze zijn zo belangrijk voor je gezichtsuitdrukking! Het resultaat kan letterlijk oogverblindend zijn.

15 minuten, €22,00

EXTRA TOURS

MAKE-UP

Mogen wij je iets laten zien?

Veel vrouwen maken zich hun hele leven hetzelfde op en dat is jammer, want past die look nog wel bij je? Bij je (nieuwe) haarkleur, je nieuwe baan? Onze professionals accentueren de mooie punten in je gezicht met de nieuwste technieken – zoals shapen – volgens de laatste trends en met de kleuren die jou het beste staan. Dat kan echt een eye-opener zijn. Verzoekjes doen ze natuurlijk ook, of je nu flawless of juist ‘full face’ wilt.

45 minuten, €55,00

EXTRA TOURS

WENKBRAUWEN EPILEREN

Voor een open blik

Alleen epileren kan natuurlijk ook. We geven jouw wenkbrauwen de mooiste vorm en maken de huid rond de wenkbrauwen vrij van haartjes. Pijnloos en professioneel. Voor een mooie, open blik.

15 minuten, € 20,00

EXTRA TOURS

HARSEN BOVENLIP

Probleem opgelost

Haartjes op de bovenlip zijn bij ons echt niet taboe, onze experts halen ze in een handomdraai weg met de pijnloze Skins’ Wax.

Vanaf €17,50

EXTRA TOURS

WIMPERS VERVEN

Dat is mooi en handig

Het is mooi wakker worden met geverfde wimpers, en reuze handig voor de vakantie. Dit klusje wordt door onze experts uiterst secuur gedaan. Ook als je wel mascara gebruikt zijn geverfde wimpers een goede basis voor een mooie oogopslag.

20 minuten, €22,00

EXTRA TOURS

HARSEN KIN

En weer een probleem minder

Ook de ongewenste haartjes op de kin hebben met onze Skin’s Wax hun langste tijd gehad.

Vanaf €20,00

HANDS & FEET TOURS

RELAXING MANICURE MET OF ZONDER LAK

Mooie handen hem/haar/hen

Een manicure met onze The Gelbottle lak is een feest, alleen al vanwege de kleuren. De vegan gel nagellak maakt nagels ook nog eens sterker. We hebben ook een ‘gewone’ variant van TGB, beide lakken staan bekend om hun houdbaarheid. Uiteraard bieden wij ook een manicure aan zonder lak (M/V) voor mooie verzorgde handen en nagels. Ook voor meneer dus.

35 minuten, €45,00

HANDS & FEET TOURS

NAGELS LAKKEN

Dat kunnen wij als de beste

Wij werken met The Gelbottle nagellak, ook als je geen tijd hebt voor een mani of pedi kun je bij ons je nagels laten lakken.

Vanaf €19,00

HANDS & FEET TOURS

MANICURE TOUCH UP

Alleen even bijwerken

Als de nagels moeten bijgewerkt, maar een heel nieuwe manicure nog niet nodig is.

15 minuten, €21,00

HANDS & FEET TOURS

THE GELBOTTLE TREATMENT

Voor sterke, lange nagels

Of die nu gekleurd gelakt of mooi nude blijven. Nagels verlengen behoort ook tot de mogelijkheden.

45 minuten, €50,00

HANDS & FEET TOURS

PEDICURE

Mooie voeten

Ook in de winter zijn mooi verzorgde voeten (M/V) geen overbodige luxe. In de zomer kunnen ze dan direct in open sandalen. Onze pedicure is ontspannend en houdt voeten gezond. Met of zonder lak (The Gelbottle), maar mèt is wel veel feestelijker.

30 minuten, €46,00

BODY TOURS

RELAXING MASSAGE

Geniet, wij doen de rest

Heb je hard gewerkt, ben je (te) druk en voelt je lichaam gespannen aan? Onze klassieke Ontpannende Massage is een welverdiend moment van rust en diepe ontspanning. We werken met de heerlijk geurende producten van Lola’s Apothecary die niet alleen je lichaam weer in balans brengen, maar ook je je batterij weer opladen.

90 minuten, €110,00

PRO-AGING FACIAL TOURS

LPG ENDERMOLOGIE LICHAAM

High tech contouring

Behalve voor lichaamsbehandelingen heeft LPG Endermologie ® apparatuur die gezichtsbehandelingen tot een soort facial fitness maken. Rimpels worden zichtbaar minder diep, de huid wordt goed doorbloedt en krijgt zijn mooie glow terug. De huideigen collageenaanmaak wordt opgepept. Een prettige behandeling ook voor een speciaal moment, zoals een bruiloft of feestje. De bespoke beautybehandelingen van Tour of Beauty worden afgestemd op jouw huid, vraag ons gerust naar combinatie mogelijkheden. Wil je samen met een vriendin of partner komen, boek onze duokamer!

Vanaf €39,00

LICHAAMSBEHANDELINGEN MET BIOLOGIQUE RECHERCHE

BODY CONTOURING TREATMENT

Straks weer in bikini

Een body firming treatment met extra aandacht voor cellulite. Speciale massagetechnieken zorgen voor een beter doorbloede huid, een verbeterde contour en versnelde afvoer van afvalstoffen. Voor het beste resultaat – straks weer in bikini?- raden we je een serie massages aan, liefst nog ver voor de vakantie.

60 minuten, €125.00

BODY TOURS

DETOX MASSAGE

Schoon van binnen en van buiten

Een lichaamsmassage is een geweldige ervaring die verschillende effecten kan hebben. Behalve ontspannend en revitaliserend kan een massage ontgiftend werken. Bij een Detox Massage ligt de focus op het lymfesysteem, een netwerk dat ervoor zorgt dat het lichaam gifstoffen en afvalstoffen kwijt kan die in het lichaam komen door ongezond eten of een verkeerde lifestyle. Onze expert masseert zachtjes de lymfeknopen en deze Shiatsu lymfemassage helpt het lichaam ongewenste stoffen opruimen. Goed na een periode van minder gezond leven, ziekte of veel stress. Je voelt je weer energiek en schoon, en dat merk je ook aan een verbeterd humeur.

60 minuten, €95,00