Maak kennis met Tour of Beauty

Tour of Beauty bestaat al meer dan dertig jaar.

Dat zegt wel iets over het vertrouwen van onze klanten en het enthousiasme van ons team. Toen wij in 2014 Tour of Beauty overnamen zijn we direct begonnen met het upgraden van de beautybehandelingen. We gingen op zoek naar een nieuwe, meer sfeervolle locatie (en die vonden we). We speurden ook naar de juiste high-end beautymerken waarmee we een heel bijzondere ervaring kunnen neerzetten. Vernieuwende merken, liefst duurzaam, zorgvuldig door ons geselecteerd. 

Sinds een paar jaar vind je ons in een fraai monumentenpand in de Hooistraat, met uitzicht op een gracht, hartje Den Haag. Vlakbij de Denneweg en Nieuwe Uitleg, een bruisend stukje stad met inspirerende boutiques, leuke lunchplekjes en galeries. Tour of Beauty is daar als een oase. Ons interieur is, al zeggen we het zelf, smaakvol en chic. De diverse behandelkamers hebben elk een eigen sfeer. Direct bij het binnenkomen voel je je thuis.

 

‘Ik ben in héél veel beauty instituten geweest over de hele wereld, maar Tour of Beauty in Den Haag komt bovenaan mijn lijstje vanwege de fijne persoonlijke sfeer en bijzondere beautymerken.'

Karen van Ede, voormalig beautydirector ELLE en VOGUE

Boutique beauty service

Standaard behandelingen zul je niet vinden bij Tour of Beauty. Onze gezichts- en lichaamsbehandelingen worden aangepast aan jouw wensen, jouw huid, het moment, het seizoen. Tour of Beauty biedt Boutique Beauty Services aan: gezichts- en lichaamsbehandelingen van de hoogste kwaliteit met de beste, internationaal gerenommeerde salonmerken, waaronder Biologique Recherche, Nimue en Sensai. Onze beautybehandelingen zijn nooit standaard, maar toegespitst op jouw persoonlijke wensen en op jouw huid. We prikkelen je zintuigen met kleuren, geuren en fijne texturen. Onze lounge is als een ontmoetingsplek waar je ook kunt binnenlopen om je favoriete producten te kopen. 

 
 
 

Het beste voor jouw huid

Onze locatie, service, beautymerken maar ook ons team van experts maken het verschil. Ervaren en gespecialiseerde beauty experts die jou op de eerste plaats zetten. 

Die blijven bijleren, nieuwsgierig zijn. Jij wilt het beste voor jouw huid en dat geven wij je. 

Je zoekt niet voor niets professionals op. 

 
 

Afspraak maken

Een afspraak maken kan telefonisch of via mail. Je kunt kosteloos annuleren of verzetten tot 48 vantevoren. Bij een niet geannuleerde afspraak zien wij ons genoodzaakt 50% in rekening te  brengen. 

Parkeren kan in de Nieuwe Schoolstraat of de parkeergarage van het Museumkwartier. Met openbaar vervoer. De Hooistraat ligt op 10 minuten lopen van Den Haag Centraal, een aangename wandeling door mooi Den Haag. 

 
 

Contact informatie

Adres: 

Hooistraat 7 (zijstraat van de Denneweg)

2514 BM Den Haag

E-mail: info@tourofbeauty.nl

Tel: 070-3623163

Instagram: @tour_of_beauty_dh

 
 

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief