Ons team / Huidexperts

ONS TEAM: voor advies en tips, véél tips

We luisteren en analyseren en komen met een professioneel huidadvies. Een mooie huid heeft soms tijd nodig en daarom maken wij samen met jou een behandelplan. En laten we je graag producten proberen zodat je kunt vergelijken. Als team zijn we resultaatgericht en adviseren je over verschillende behandelingen, apparatuur en de producten in ons assortiment. Als je het gezellig vindt om een goed gesprek te voeren en graag tips uitwisselt tijdens een behandeling of juist liever de stilte prevaleert, vertel het ons, dan houden we daar rekening mee.

ANOEK: veel beauty ervaring, goed advies

Anoek is een schoonheidsspecialist  met veel ervaring en dol op haar vak. Ze heeft veel vaste klanten die ze al jaren behandelt. Anoek is rustig en zorgvuldig en adviseert je graag, hierbij komt die jarenlange ervaring goed van pas. Het Franse merk Biologique Recherche kent Anoek tot in de puntjes, net als het Japanse Sensai. Daarnaast werkt ze graag met de Dermapen en Remodeling Face, apparatuur waarvan ze weet dat het resultaat geeft. Gezichtsbehandelingen en lichaamsbehandelingen zijn haar allebei even lief, zowel LPG massages als lichaamsmassages. Anoek houdt van modetrends en geeft je voor je weggaat graag make-up advies. Geen wonder dat klanten graag bij haar terugkomen.

MERVE: interactieve bron van inspiratie

Beauty en brains zou je kunnen zeggen, want Merve doet naast haar werk als beautyexpert een HBO opleiding European Studies. Door haar interesse in andere culturen, haar manier van leven -vegan en heel bewust- zijn ook de gesprekken met Merve over onze eco-beauty-footprint vaak boeiend en inspirerend. Ze kan goed uitleggen wat het effect van haar behandelingen zijn en wat de producten doen. Stemt deze af op jouw wensen en helpt je graag bij het maken van – duurzame- keuzes. Ze wordt heel blij van de Bindweefselmassages die ze geeft en die het effect hebben van een ‘Natural Facelift’. Wedden dat jij daar óók blij van wordt?

SUZANNE: alleskunner en acne specialist

Ze heeft aan een paar woorden genoeg, werkt efficiënt en is doortastend, eigenschappen die goed van pas komen bij haar specialisatie acne. Suzanne behandelt dus veel jongeren met huidproblemen, en dat doet ze heel concreet en down to earth. Ze kan duidelijk uitleggen hoe belangrijk een goede reiniging is en wat voeding doet voor de huid. Dat alles ook tot groot genoegen van menig moeder. Suzanne houdt van behandelingen die resultaat geven, zoals die van Biologique Recherche en Nimue. Ze houdt van no nonsens producten en eerlijke ingrediënten. Hou je vast: ze is ook geweldig met voeten, houdt van make-up en ook bruidsmake-up en lakt nagels met vaste hand, zowel met gewone lak als -vegan- gellak.

LEANNE: onze cosmetische arts

Leanne heeft een eigen kliniek als cosmetisch arts en werkt sinds 2018 bij Tour of Beauty. Een behandeling met injectables (fillers en botox) of bijvoorbeeld een ooglidcorrectie heeft alles te maken met vertrouwen, en zo ontstond ook onze fijne samenwerking. Leanne is bepaald geen basisarts: ze is afgestudeerd als plastisch chirurg en voegde daar de Master Cosmetisch Arts aan toe. Ze weet precies hoe je een natuurlijke uitstraling kunt behouden want kent de anatomie van het gezicht als geen ander. Omdat de wereld van injectables niet stil staat neemt Leanne vaak deel aan internationale congressen om zo haar kennis over behandelingen en producten op het hoogste niveau te houden. Ze neemt tijdens een consult de tijd om goed naar je te luisteren en vertaalt jouw wensen in een behandeling die jouw uitstraling versterkt. Een consult is altijd een plezier, ook vanwege haar hartelijkheid. In 2024 kun je nog een afspraak bij Leanne maken op de volgende data: 12 juni-10 juli-17 augustus-11 september-16 oktober-16 november- 11 december. Wanneer je voorkeur voor een andere datum hebt, neem dan even contact met ons op.

Domynthe: Beauty is health, health is beauty

Domynthe is een zeer getalenteerde schoonheidsspecialiste en gespecialiseerd in Biologique Recherche, Amazing Space, Food for Skin en Sensai behandelingen. Daarnaast heeft zij een AGB-code voor het uitvoeren van acné behandelingen die vergoed worden door jouw verzekering. Als een ware trendwatcher volgt zij de laatste  ontwikkelingen op gebied van beauty, health, styling, fashion-trends en socials op de voet. Kritisch als ze is, maakt haar dat zo gemotiveerd het beste uit elke behandeling te halen, met het beste resultaat voor jouw huid. Naast haar skills als schoonheidsspecialiste beschikt ze over een mooie warme persoonlijkheid met gemeende interesse  voor iedereen. Wanneer je een afspraak hebt bij Domynthe, zul je een warm welkom gevoel ervaren. Domynthe heeft naast haar werk nog 2 andere grote liefdes: Italië en paardrijden. Ze raakt er niet over uitgepraat dus een gezellig contact is gegarandeerd.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief