Onze waarden

Schoonheid van binnenuit mag een lege term lijken, bij Tour of Beauty vullen we deze term oprecht in met liefde, ambitie en respect.

Met liefde voor het vak, terug te vinden in onze zorgzaamheid voor elkaar en voor de klant, oog voor detail, en natuurlijk in de handen van onze experts. 

Met ambitie en professionaliteit, want we willen iedere dag beter worden in wat we doen, het beste uit onze collega’s halen, uit ons professionele team. We maken het mogelijk voor onze experts om opleidingen te volgen en zich verder te ontwikkelen, kennis te vergroten. 

We geloven namelijk in teamwork, want samen zijn we sterk. 

Al heeft iedereen in ons team een eigen visie en mening, we erkennen het belang van elkaars krachten. 

Respect dus ook, voor elkaar, voor onze klanten – ongeacht status, geloof, ras of cultuur – en voor de natuur en onze omgeving. Respect in de vorm van de verantwoordelijkheid die we nemen voor het uitvoeren van ons vak, voor de klant die ons vertrouwen geeft.

We vullen de term tot slot in met inlevingsvermogen, doen er alles aan om de klant te begrijpen, ons te verplaatsen in de klant, evenals in onze collega’s. Zodat we samen deze visie uit kunnen dragen. Met als doel een mooiere wereld, met daarin de beste versie van jou- en onszelf.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief