Biologique Recherche

Biologique Recherche

40 jaar geleden ontstaan uit de unieke visie en passie van Josette en Yvan Allouche. Oorspronkelijk ontwikkelden zij in het laboratorium de beste product formules. Al snel ontwikkelde de BIOLOGIQUE RECHERCHE METHODE zich tot een klinische benadering van huidverzorging met verbluffend effectieve resultaten en behandelingen.

Skin Instant Lab

De METHODE BIOLOGIQUE RECHERCHE gaat ervan uit dat jouw huid vele wisselende stadia in huidconditie kent. Door de jaren heen en zelfs per dag is de huid onderhevig aan veranderingen. Factoren als hygiëne, leeftijd, DNA, stress en hormoonhuishouding hebben allemaal hun invloed op jouw huid. Daarnaast hebben externe factoren invloed zoals klimaat, temperatuur, luchtvervuiling en airconditioning. Daarom wordt elke BIOLOGIQUE RECHERCHE behandeling voorafgegaan door een uitgebreide huiddiagnose met behulp van metingen door de zgn. Skin Instant Lab. De analyse van resultaten hiervan worden door de BIOLOGIQUE RECHERCHE professional vertaald in een op maat gemaakte behandeling, geschikt voor jouw huidconditie.

De producten van BIOLOGIQUE RECHERCHE kenmerken zich door een aantal specifieke eigenschappen:

  • Hoge concentraties van botanische, biologische en marine (algen) ingrediënten
  • Afwezigheid van kunstmatige geurstoffen voor maximale werkzaamheid van ingrediënten en het voorkomen van allergische reacties
  • Hoge kwaliteit van gebruikte ingrediënten
  • Vermijding van hitte tijdens productieproces waardoor de werkzaamheid van ingrediënten behouden blijft

De magie van BIOLOGIQUE RECHERCHE kun je ervaren in gekwalificeerde salons en spa’s in meer dan 70 landen en bij Tour of Beauty in Den Haag!

Dit foutbericht is alleen zichtbaar voor de WordPress admins

Fout: geen feed gevonden met ID 1.

Ga naar de instellingenpagina van Instagram Feed om een feed te maken.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief