Amazing Space

Amazing Space

We leggen de lat hoog wat organic skincare betreft met de introductie van het voor Nederland nieuwe holistische AMAZING SPACE, een Deens biologisch merk. In 2006 ontstaan vanuit de wellness filosofie van founder Laura Bonné: goed voor een gezond leven, goed voor een gezonde huid.

Laura publiceerde een aantal boeken over gezondheid en lifestyle en ziet huidverzorging als onderdeel van het bredere self care. Met name de gevoelige huid, die we in het Westen steeds vaker zien, heeft baat bij de benefits van puur natuurlijke ingrediënten. Ieder AMAZING SPACE product (gezicht, lichaam, baby, voedingssupplementen) is een beleving op het gebied van textuur, ingrediënten, geur, effectiviteit en design en werd ontwikkeld onder Laura’s supervisie. Tijdloos, organic, luxueus en toch simpel.

De kwaliteit van het merk was de reden dat we er echt vol voor gaan, daarnaast spraken de 5 kernwaarden ons direct aan. Lees even mee.

  1. Natural: Leef in harmonie met de natuur en met respect voor de balans tussen body & mind.
  2. Innovative: Gebruik de beste researchmethoden om natuurlijke ingrediënten te vertalen in effectieve producten en behandelingen
  3. Holistic: Uiterlijk is onlosmakelijk verbonden met interne gezondheid en balans
  4. Inspiring: Amazing Space laat je telkens weer genieten van nieuwe ideeën en beauty belevenissen
  5. Caring: Amazing Space biedt altijd het beste, schept vertrouwen en is deskundig. Bij Tour of Beauty geloven we dus sterk in AMAZING SPACE. 
 

In Scandinavië heeft AMAZING SPACE eigen spa’s. Wij bundelden in Tour of Beauty onze krachten met Laura Bonné om jou via professionele behandelingen kennis te laten maken met deze geavanceerde benadering van wellness. Nieuwsgierig? Boek een behandeling!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief