Nimue

Nimue staat voor superieure direct zichtbare huidverbeteringsresultaten. Nimue’s ingrediënten bevorderen de gezondheid, balans en herstel van je huid. De behandelingen met Nimue zijn geschikt voor elk huidtype. Ideaal om ook de meer hardnekkige huidproblemen te lijf te gaan zoals bijvoorbeeld acné- of pigment problemen, een gevoelige of gestreste huid, vitalisering en herstel van de huid, en bescherming tegen vroegtijdige veroudering.

Core Plus Facial Support – 60 minuten

Een zachte en actief reinigende behandeling met een prachtig en stralend resultaat. Verbetert de elasticiteit en veerkracht van je huid. Tijdens de behandeling worden onzuiverheden verwijderd en worden de wenkbrauwen geëpileerd. In overleg kan deze behandeling uitgebreid worden met een speciaal masker, geschikt voor jouw huidconditie.

 

Facial Deluxe – 75 minuten

De uitgebreide luxe anti-ageing gezichtsbehandeling van Nimue. Bij de behandeling worden mooie, actieve ingrediënten gebruikt die garant staan voor een verbeterde huidstructuur. Een echte oppepper voor je huid! Natuurlijk worden onzuiverheden verwijderd en worden je wenkbrauwen geëpileerd. In overleg kan de behandeling verder uitgebreid worden met een speciaal masker.

 

Facial Anti Wrinkle – 75 minuten

De meest resultaatgerichte en intensieve gezichtsbehandeling. Je mag na deze behandeling een verhoogde  elasticiteit, veerkracht en souplesse van je huid verwachten. Verfijnt en geeft een stralende huidstructuur. Tijdens de behandeling worden de mooiste serums en boosters van Nimue ingemasseerd en natuurlijk ontbreekt een speciaal masker niet.

Glycol Peeling – 75 minuten

Dit is een actieve reinigingspeeling, bedoeld voor een beschadigde, problematische of hyper gepigmenteerde huid. De glycolpeeling behandeling zorgt voor een complete verwijdering van dode huidcellen. Na de behandeling ervaar je een verbeterde textuur en uitstraling van je huid.

Nimue TCA Peeling – 75 minuten

Een intensieve huidverbeterende peeling. Speciaal geschikt voor acné of acné-littekens, grove poriën, een vale huid of zelfs beschadigde huid. TCA (trichloorazijnzuur) is een natuurlijke, milde peeling vloeistof die enkele laagjes dode huidcellen verwijdert. Belangrijk is om na deze peeling een sunblock te gebruiken! Laat je adviseren of deze behandeling voor jou geschikt is.

Acné Treatment – 60 minuten

Deze actieve peeling kalmeert je huid, brengt talgproductie in balans en zorgt voor herstel van je huidconditie. Laat je adviseren over wat deze behandeling voor je kan betekenen. Bovendien is vergoeding door de zorgverzekeraar meestal mogelijk.

Pigment Treatment – 60 minuten

Een professionele behandeling wanneer je huid last heeft van hyperpigmentatie of zonschade. Tijdens deze peeling zorgt een cocktail van actieve werkstoffen en zuren voor een verjonging van je huid en vernietigt opeenhoping van pigment. Het resultaat is een sterk verbeterde huidtextuur met een egale huidskleur.