Ons team
Ons team
Ons team
Ons team

Ons team

Tour of Beauty werkt met een sterk team van gepassioneerde schoonheidsspecialistes en een cosmetisch arts. Wij verstaan ons vak en hebben ieder eigen specialisaties. Zoals IPL, anti-aging of acné. We zijn altijd op zoek naar de beste behandelingen, meest innovatieve technieken en doeltreffende producten. Bovendien blijven we altijd bijleren. We hebben ANBOS-gecertificeerde opleidingen gevolgd en houden onze kennis op peil. Bijvoorbeeld door regelmatig trainingen en cursussen te volgen. Over nieuwe behandelingen en bij onze favoriete merken. Daardoor kunnen wij jou de behandeling geven die jou blij maakt. En nóg mooier maakt. Je kunt ook altijd rekenen op ons persoonlijk en deskundig huidadvies.

Chaya

“Ik deel graag mijn kennis en ervaring. Soms kriebelt het zelfs!”

Ik heb dit vak gekozen omdat ik dol op mensen ben. Niets is mooier dan dagelijks nieuwe gasten in de schoonheidssalon verwelkomen. Wij ontvangen ook veel expats die in Den Haag wonen, dus ik zie letterlijk elke dag weer nieuwe gezichten: mensen die persoonlijke verzorging belangrijk vinden en die ik blij mag maken met een fijne behandeling en een goed advies. Van huis uit ben ik erg zorgzaam, gastvrij en heb ik oog voor kwaliteit. Dat waarderen onze gasten meer en meer. En ik ben een soort spons als het gaat om huidverzorging: ik neem alle informatie in mij op. Daardoor deel ik graag mijn kennis en ervaring.

Soms kriebelt het zelfs! Zo adviseer ik ook ongevraagd de tienernichtjes van mijn vriend. Want jong geleerd staat gelijk aan jong blijven; dat is mijn overtuiging voor een blijvend mooie uitstraling! Naast huidadvies geef ik graag massages. Ik danste jarenlang in een r&b- en hiphopgroep, zelfs op EK-niveau. Daardoor heb ik sterke en soepele spieren gekregen. En die heb ik nog steeds, tot groot geluk van mijn klanten. Want daardoor kunnen ze heerlijk lang genieten van mijn massages.

Specialisaties

 • Facial Tours: Sothys

 • Facial Tours: Nimue

 • Young Ladies Tours

 • Facial Tours: Bindweefsel massage

 • Make-Up Tours

 • Body Tours: Endermologie

Ivy

“Dat extra stapje voor de klant: dat zet ik graag!”

Mensen helemaal in de watten leggen: dat vind ik fijn om te doen. Ook doe ik graag dat stapje extra voor mijn klanten. Masseren is één van mijn specialismen, omdat ik wil dat mijn klanten volledig ontspannen de deur uitgaan. En omdat ik resultaat wil zien. Daarom verdiep ik me ook in een gezond eet- en leefpatroon. En houd ik graag mijn kennis up-to-date: ik volg alle trends, ontwikkelingen, technieken en behandelingen op beautygebied. Met een intensieve bindweefselmassage kan je bijvoorbeeld mooie resultaten bereiken: na misschien 5 behandelingen kan je al een vermindering van cellulitis zien!

Ook vind ik het fijn om persoonlijk advies te geven. Om samen een behandelplan op te stellen, om echt met de klant mee te denken. En om samen naar mooie resultaten toe te werken. Ik werk zeer geconcentreerd en geduldig. Zo zorg ik dat mijn klanten het beste uit onze behandelingen halen. En daarbij zorg ik voor de juiste, ontspannen sfeer. Want daarvan kan de klant ook nog dagen na het bezoek aan Tour of Beauty nagenieten!

Specialisaties

 • Facial Tours: Sensai

 • Facial Tours: Nimue

 • Facial Special Tours: Peelings

 • Facial Special Tours: Zuurstofbehandeling

 • Facial Special Tours: Microdermabrasie

 • Body Tours: Hotstone massage

Suzanne

“Ik maak je telkens nog mooier”

Een mooie band opbouwen met klanten vind ik heerlijk. Bij elke behandeling leer je elkaar steeds beter kennen. En tegelijkertijd maak ik telkens je nóg mooier. Dat vond ik als klein meisje al leuk: ik maakte bijvoorbeeld al mijn barbies op. Ik krijg ook vaak complimenten over mijn make-upvaardigheden. Dat komt vast door mijn jarenlange ervaring! Ik wil ook dat mensen zich prettig voelen in de behandelstoel, op hun gemak zijn. Zodat ze écht kunnen genieten van dat moment voor zichzelf. Ook verras ik graag mijn klanten met nieuwe beautyervaringen. Daarom volg ik de ontwikkelingen in mijn vak op de voet.

Bij Tour of Beauty gebruiken we onder andere het innovatieve merk CARITA. Daarvan zijn de massages met de Cinetic Lift Expert echt vernieuwend en verrassend. Dat zie je niet in elke beautysalon. Of maak eens kennis met een manicure die afgemaakt wordt met een gel nagellak. Modische kleuren die je nagels twee weken lang een prachtige uitstraling geven! Tegerlijkertijd ben ik ook een nuchter persoon. Met mijn specialisme pedicure verlos ik je van soms gevoelige of pijnlijke voeten. Als ik mijn klant als herboren weer uitzwaai, ben ik weer helemaal blij, mooi toch!

Specialisaties

 • Facial Tours: Carita

 • Facial Tours: Sothys

 • Facial Tours: Nimue

 • Facial Special Tours: Acné

 • Body Tours: Endermologie

 • Hand & Feet Tours

 • Body Tours: Pro Shock Ice

Nikki

“Love the skin you’re in ”

Het mooie van mijn beroep als schoonheidsspecialiste zijn telkens weer de nieuwe mogelijkheden die ontstaan door nieuwe behandel- en product mogelijkheden. Ik doe niets liever dan als eerste die nieuwe mogelijkheden in de praktijk te brengen bij de gasten in de salon. Als je hart voor je vak hebt en vooruitstrevend te werk gaat, merk je dat dit gewaardeerd wordt door je klanten. Ze profiteren graag van je kennis en gelijk hebben ze!

Het is wel duidelijk dat de échte huidverbeterende behandelingen zoals zuurstofbehandelingen, microdermabrasie,  Nimue en Taway behandelingen mijn voorkeur hebben. Fantastisch om die verraste, dankbare blik van je klant te zien, als het resultaat weer eens verbluffend mooi geworden is! De gezichtsbehandelingen bij Tour of Beauty bieden naast verzorging en oplossingen voor huidproblemen, ook een stevige dosis ontspanning. Ik doe niets liever mijn klanten elke keer weer zo’n mooie ervaring te bieden.

Specialisaties

 • Facial Tours: Carita

 • Facial Special Tours: Acné

 • Facial Special Tours: Taway

 • Facial Special Tours: Zuurstofbehandeling

 • Facial Special Tours: Microdermabrasie

Sophia

“Ik coach je naar een betere huid”

Den Haag is de leukste stad van Nederland, vind ik als rasechte Hagenaar! De internationale sfeer, het entertainment, de faciliteiten en het heerlijke strand: dat vind je nergens anders in Nederland. Gelukkig vind je ook de beste, internationale schoonheidsbehandelingen gewoon in de Javastraat, bij Tour of Beauty. Ik vind het geweldig om al die verschillende nationaliteiten hier te verwelkomen. En om ze allemaal te coachen naar een betere huid. Want dat is wat ik graag doe. Vaak houd ik mensen letterlijk een spiegel voor: wat wil je verbeteren aan jouw huid? Bijvoorbeeld lichaamscontouren verbeteren, cellulitis bestrijden of ongewenste haargroei te lijf gaan: ik adviseer je graag daarover.

Uit ervaring weet ik dat het opstellen van een behandelplan goed werkt. Zo maak je de aanpak én het resultaat concreet. Met SENSAI kan je bijvoorbeeld een zeer relaxed behandelplan opstellen. Want dat wordt heerlijk genieten, op korte én op lange termijn. Elke behandeling is een bad van luxe en vitaliteit. En je ziet ook echt een mooi resultaat: een stralende huid. Ik noem dat het Máxima-effect van SENSAI!

Specialisaties

 • Facial Tours: Sensai

 • Facial Tours: Nimue

 • Facial Special Tours: Mesotherapy

 • Facial Special Tours: Microdermabrasie

 • Body Tours: Pro Shock Ice

 • Body Tours: Endermologie

Razia

“Je huid is een kostbaar bezit en verdient het beste”

De beautybranche is prachtig! Alles draait om persoonlijke verzorging, moeder natuur soms een beetje helpen, trends op de voet volgen en tenslotte kun je er je creativiteit ook heel goed in kwijt. Niet voor niets dus dat ik al jarenlang met zoveel plezier bij Tour of Beauty werk.

Hoewel Tour of Beauty natuurlijk veel biedt op gebied van je uiterlijk, draait het nog meer om jouw persoonlijkheid en wensen. Dat zie ik telkens als mijn uitdaging, om goed op de behoeften van de klant in te spelen. Des te meer geeft het me een goed gevoel, als dat ook gewaardeerd wordt! Erg dankbaar werk om mijn kennis en ervaring, met een goed advies en “tips & tricks” te delen met de klant.

Specialisaties

 • Body Tours: Endermologie

 • Make-Up Tours: Permanente Make-Up

 • Make-Up Tours: Visagie

 • Hand & Feet Tours: Manicure

 • Facial Tours: Product Advies

Raymond

Cosmetisch arts en fleboloog (reserveringsdata staan vermeld op de Nieuws pagina)

“Subtiel en onopvallend er natuurlijk beter uitzien!”

Bij Tour of Beauty bekommeren we ons graag om jouw uiterlijk: onze aandacht voor een gezonde en mooie huid, verbetering van je lichaamscontouren, het verwijderen van huidoneffenheden levert je een vitale en jongere uitstraling. Ik help daarbij met cosmetische botox- en fillerbehandelingen.

De beste behandeling voor jou

Botox en injectable fillers worden steeds meer een trend en bieden veel en veilige mogelijkheden. Bij Tour of Beauty zijn we daar helder over. Bij een intakegesprek  doorlopen we altijd eerst samen de wensen en mogelijkheden: we zoeken de beste behandeling voor jou. Zo weet je precies welke resultaten je wanneer mag verwachten, wat de risico’s zijn en natuurlijk ook de kosten van behandeling. Alleen zo kun je een weloverwogen besluit nemen. Minder bekend, maar Botox biedt ook prima behandelingsmogelijkheden tegen overmatig transpireren.

De mooiste versie van jezelf

Een spataderbehandeling of een laserbehandeling tegen schimmelnagels kunnen veel problemen oplossen en voorkomen. Dat is heel dankbaar werk; mensen zijn echt blij met wat ik voor hen kan betekenen. Datzelfde geldt ook voor Botox en fillers: die injecties gaan ver voorbij het esthetische. Met een subtiele ingreep biedt ik jouw zelfvertrouwen een boost. Of zorg ik dat jij je lekkerder in jouw vel voelt. Het mooiste resultaat bereiken we door je er onopvallend beter uit te laten zien. Dat jouw natuurlijke look behouden blijft, maar dat je tegelijk de mooiste versie van jezelf kunt zijn.

Specialisaties

 • Cosmetic Doctor Tours: Botox

 • Cosmetic Doctor Tours: Injectables

 • Cosmetic Doctor Tours: Varices

 • Cosmetic Doctor Tours: Onychomycose