Ons team
Ons Team
Ons team
Ons team

Ons team

Tour of Beauty werkt met een sterk team van gepassioneerde schoonheidsspecialistes en een cosmetisch arts. Wij verstaan ons vak en hebben ieder eigen specialisaties. Zoals IPL, anti-aging of acné. We zijn altijd op zoek naar de beste behandelingen, meest innovatieve technieken en doeltreffende producten. Bovendien blijven we altijd bijleren. We hebben ANBOS-gecertificeerde opleidingen gevolgd en houden onze kennis op peil. Bijvoorbeeld door regelmatig trainingen en cursussen te volgen. Over nieuwe behandelingen en bij onze favoriete merken. Daardoor kunnen wij jou de behandeling geven die jou blij maakt. En nóg mooier maakt. Je kunt ook altijd rekenen op ons persoonlijk en deskundig huidadvies.

Suzanne

“Ik maak je telkens nog mooier”

Een mooie band opbouwen met klanten vind ik heerlijk. Bij elke behandeling leer je elkaar steeds beter kennen. En tegelijkertijd maak ik telkens je nóg mooier. Dat vond ik als klein meisje al leuk: ik maakte bijvoorbeeld al mijn barbies op. Ik krijg ook vaak complimenten over mijn make-upvaardigheden. Dat komt vast door mijn jarenlange ervaring! Ik wil ook dat mensen zich prettig voelen in de behandelstoel, op hun gemak zijn. Zodat ze écht kunnen genieten van dat moment voor zichzelf. Ook verras ik graag mijn klanten met nieuwe beautyervaringen. Daarom volg ik de ontwikkelingen in mijn vak op de voet.

Bij Tour of Beauty gebruiken we onder andere het innovatieve merk CARITA. Daarvan zijn de massages met de Cinetic Lift Expert echt vernieuwend en verrassend. Dat zie je niet in elke beautysalon. Of maak eens kennis met een manicure die afgemaakt wordt met een gel nagellak. Modische kleuren die je nagels twee weken lang een prachtige uitstraling geven! Tegerlijkertijd ben ik ook een nuchter persoon. Met mijn specialisme pedicure verlos ik je van soms gevoelige of pijnlijke voeten. Als ik mijn klant als herboren weer uitzwaai, ben ik weer helemaal blij, mooi toch!

Specialisaties

 • Facial Tours: Carita

 • Facial Tours: Sothys

 • Facial Tours: Nimue

 • Facial Special Tours: Acné

 • Hand & Feet Tours

 • Body Tours: Endermologie

 • Body Tours: Pro Shock Ice

Razia

“Je huid is een kostbaar bezit en verdient het beste”

De beautybranche is prachtig! Alles draait om persoonlijke verzorging, moeder natuur soms een beetje helpen, trends op de voet volgen en tenslotte kun je er je creativiteit ook heel goed in kwijt. Niet voor niets dus dat ik al jarenlang met zoveel plezier bij Tour of Beauty werk.

Hoewel Tour of Beauty natuurlijk veel biedt op gebied van je uiterlijk, draait het nog meer om jouw persoonlijkheid en wensen. Dat zie ik telkens als mijn uitdaging, om goed op de behoeften van de klant in te spelen. Des te meer geeft het me een goed gevoel, als dat ook gewaardeerd wordt! Erg dankbaar werk om mijn kennis en ervaring, met een goed advies en “tips & tricks” te delen met de klant.

Medewerker

Specialisaties

 • Make-Up Tours: Permanente Make-Up

 • Make-Up Tours: Visagie

 • Hand & Feet Tours: Manicure

 • Body Tours: Endermologie

Nikki

“Love the skin you’re in ”

Het mooie van mijn beroep als schoonheidsspecialiste zijn telkens weer de nieuwe mogelijkheden die ontstaan door nieuwe behandel- en product mogelijkheden. Ik doe niets liever dan als eerste die nieuwe mogelijkheden in de praktijk te brengen bij de gasten in de salon. Als je hart voor je vak hebt en vooruitstrevend te werk gaat, merk je dat dit gewaardeerd wordt door je klanten. Ze profiteren graag van je kennis en gelijk hebben ze!

Het is wel duidelijk dat de échte huidverbeterende behandelingen mijn voorkeur hebben; bijvoorbeeld Nimue peelings, Carita behandelingen met microstroom en ledlicht, microdermabrasie en “Taway” behandelingen bieden allemaal een perfecte verbetering van je huid. Fantastisch om die verraste, dankbare blik van je klant te zien, als het resultaat weer eens verbluffend mooi geworden is! De gezichtsbehandelingen bij Tour of Beauty bieden naast oplossingen voor huidproblemen, ook een stevige dosis ontspanning. Ik doe niets liever dan mijn klanten elke keer weer zo’n mooie ervaring te bieden.

Specialisaties

 • Facial Tours: Carita

 • Facial Tours: Carita Cinetic Lift Expert

 • Facial Tours: Nimue Peelings

 • Facial Special Tours: Taway

 • Facial Special Tours: Zuurstofbehandeling

 • Facial Special Tours: Microdermabrasie

Ivy

“Dat extra stapje voor de klant: dat zet ik graag!”

Mensen helemaal in de watten leggen: dat vind ik fijn om te doen. Ook doe ik graag dat stapje extra voor mijn klanten. Masseren is één van mijn specialismen, omdat ik wil dat mijn klanten volledig ontspannen de deur uitgaan. En omdat ik resultaat wil zien. Daarom verdiep ik me ook in een gezond eet- en leefpatroon. En houd ik graag mijn kennis up-to-date: ik volg alle trends, ontwikkelingen, technieken en behandelingen op beautygebied. Met een intensieve bindweefselmassage kan je bijvoorbeeld mooie resultaten bereiken: na misschien 5 behandelingen kan je al een vermindering van cellulitis zien!

Ook vind ik het fijn om persoonlijk advies te geven. Om samen een behandelplan op te stellen, om echt met de klant mee te denken. En om samen naar mooie resultaten toe te werken. Ik werk zeer geconcentreerd en geduldig. Zo zorg ik dat mijn klanten het beste uit onze behandelingen halen. En daarbij zorg ik voor de juiste, ontspannen sfeer. Want daarvan kan de klant ook nog dagen na het bezoek aan Tour of Beauty nagenieten!

Specialisaties

 • Facial Tours: Sensai

 • Facial Tours: Nimue Peelings

 • Facial Special Tours: Zuurstofbehandeling

 • Facial Special Tours: Microdermabrasie

 • Body Tours: Hotstone massage

Anoek

“Relaxing Beauty voor een fijn gevoel”

Al op jonge leeftijd had ik de wens schoonheidsspecialiste te worden; het leek me prachtig om de mooiste behandelingen te geven op een warme en persoonlijke manier. Ik heb mijn dromen waargemaakt en maak inmiddels al langer dan 10 jaar mijn gasten blij met mijn behandelingen en laat hun “beauty-wensen” in vervulling gaan. Natuurlijk hoort daarbij ook een goed advies welke behandeling en producten het beste bij je huidconditie passen. Door de jaren heen heb ik een specialisme ontwikkeld en dat is het wegnemen van jouw stress door de drukte van de dag. De SENSAI behandelingen passen hier prachtig bij. Elke behandeling is een bad van luxe en vitaliteit met écht mooie resultaten! Maak kennis met het Máxima-effect van SENSAI!

Kies je liever voor effectieve, no-nonsense huidverbetering dan zijn de ingrediënten van het Zuid-Afrikaanse NIMUE een goede keuze. En ook voor een fijne manicure of pedicure sta ik graag voor je klaar!

Anoek

Specialisaties

 • Facial Tours: Tour of Beauty Specials

 • Facial Tours: Sensai

 • Facial Tours: Nimue

 • Facial Tours: Sothys

 • Hand & Feet Tours

Merve

“Midden in het leven!”

Mijn overtuiging is dat ontwikkeling op welk gebied dan ook, heel erg waardevol is. Je opleiding, vakkennis, relatie, gezondheid, familie en vrienden: echt niets staat stil! Ik probeer me daar dagelijks bewust van te zijn en ook naar te handelen. Het maakt je bestaan zoveel meer waard en biedt ook telkens nieuwe kansen en inspiratie!

Precies hetzelfde zal ik doen wanneer je voor een behandeling bij mij komt. Heel goed luisteren en tijd nemen voor jou is een must om te weten te komen wat mooi past bij jouw wensen. Overleg is hierbij natuurlijk belangrijk maar ik zal consequent je van een goed en eerlijk advies voorzien, wat het beste aansluit bij je wensen en huidconditie.

Bindweefselmassages doe ik graag: ze werken huidverbeterend op de korte en lange termijn. En tijdens de behandeling praten we dan bij over elkaars ontwikkeling en de culturele ontwikkelingen in de stad, wat ook een geliefd onderwerp is van mij!

Merve

Specialisaties

 • Facial Tours: Tour of Beauty Specials

 • Facial Tours: Nimue

 • Facial Tours: Sothys

 • Facial Special Tours: Bindweefsel massage

 • Body Tours: Endermologie

 • Hand & Feet Tours:

Chaya

“Ik deel graag mijn kennis en ervaring. Soms kriebelt het zelfs!”

Ik heb dit vak gekozen omdat ik dol op mensen ben. Niets is mooier dan dagelijks nieuwe gasten in de schoonheidssalon verwelkomen. Wij ontvangen ook veel expats die in Den Haag wonen, dus ik zie letterlijk elke dag weer nieuwe gezichten: mensen die persoonlijke verzorging belangrijk vinden en die ik blij mag maken met een fijne behandeling en een goed advies. Van huis uit ben ik erg zorgzaam, gastvrij en heb ik oog voor kwaliteit. Dat waarderen onze gasten meer en meer. En ik ben een soort spons als het gaat om huidverzorging: ik neem alle informatie in mij op. Daardoor deel ik graag mijn kennis en ervaring.

Soms kriebelt het zelfs! Zo adviseer ik ook ongevraagd de tienernichtjes van mijn vriend. Want jong geleerd staat gelijk aan jong blijven; dat is mijn overtuiging voor een blijvend mooie uitstraling! Naast huidadvies geef ik graag massages. Ik danste jarenlang in een r&b- en hiphopgroep, zelfs op EK-niveau. Daardoor heb ik sterke en soepele spieren gekregen. En die heb ik nog steeds, tot groot geluk van mijn klanten. Want daardoor kunnen ze heerlijk lang genieten van mijn massages.

Specialisaties

 • Facial Tours: Sothys

 • Facial Tours: Nimue

 • Young Ladies Tours

 • Facial Tours: Bindweefsel massage

 • Make-Up Tours

 • Body Tours: Endermologie

Raymond

Cosmetisch arts en fleboloog (reserveringsdata staan vermeld op de Nieuws pagina)

“Subtiel en onopvallend er natuurlijk beter uitzien!”

Bij Tour of Beauty bekommeren we ons graag om jouw uiterlijk: onze aandacht voor een gezonde en mooie huid, verbetering van je lichaamscontouren, het verwijderen van huidoneffenheden levert je een vitale en jongere uitstraling. Ik help daarbij met cosmetische botox- en fillerbehandelingen.

De beste behandeling voor jou

Botox en injectable fillers worden steeds meer een trend en bieden veel en veilige mogelijkheden. Bij Tour of Beauty zijn we daar helder over. Bij een intakegesprek  doorlopen we altijd eerst samen de wensen en mogelijkheden: we zoeken de beste behandeling voor jou. Zo weet je precies welke resultaten je wanneer mag verwachten, wat de risico’s zijn en natuurlijk ook de kosten van behandeling. Alleen zo kun je een weloverwogen besluit nemen. Minder bekend, maar Botox biedt ook prima behandelingsmogelijkheden tegen overmatig transpireren.

De mooiste versie van jezelf

Een spataderbehandeling of een laserbehandeling tegen schimmelnagels kunnen veel problemen oplossen en voorkomen. Dat is heel dankbaar werk; mensen zijn echt blij met wat ik voor hen kan betekenen. Datzelfde geldt ook voor Botox en fillers: die injecties gaan ver voorbij het esthetische. Met een subtiele ingreep biedt ik jouw zelfvertrouwen een boost. Of zorg ik dat jij je lekkerder in jouw vel voelt. Het mooiste resultaat bereiken we door je er onopvallend beter uit te laten zien. Dat jouw natuurlijke look behouden blijft, maar dat je tegelijk de mooiste versie van jezelf kunt zijn.

Specialisaties

 • Cosmetic Doctor Tours: Botox

 • Cosmetic Doctor Tours: Injectables

 • Cosmetic Doctor Tours: Varices

 • Cosmetic Doctor Tours: Onychomycose