Ons team tour of beauty
tour of beauty friendly beauty boutique
ivy suzanne razia nikki tour of beauty
Ons team tour of beauty

Ons team

Tour of Beauty werkt met een sterk team van gepassioneerde schoonheidsspecialistes en een cosmetisch arts. Wij verstaan ons vak en hebben ieder eigen specialisaties. Zoals IPL, anti-aging of acné. We zijn altijd op zoek naar de beste behandelingen, meest innovatieve technieken en doeltreffende producten. Bovendien blijven we altijd bijleren. We hebben ANBOS-gecertificeerde opleidingen gevolgd en houden onze kennis op peil. Bijvoorbeeld door regelmatig trainingen en cursussen te volgen. Over nieuwe behandelingen en bij onze favoriete merken. Daardoor kunnen wij jou de behandeling geven die jou blij maakt. En nóg mooier maakt. Je kunt ook altijd rekenen op ons persoonlijk en deskundig huidadvies.

Suzanne

“Ik maak je telkens nog mooier”

Een mooie band opbouwen met klanten vind ik heerlijk. Bij elke behandeling leer je elkaar steeds beter kennen. En tegelijkertijd maak ik telkens je nóg mooier. Dat vond ik als klein meisje al leuk: ik maakte bijvoorbeeld al mijn barbies op. Ik krijg ook vaak complimenten over mijn make-upvaardigheden. Dat komt vast door mijn jarenlange ervaring! Ik wil ook dat mensen zich prettig voelen in de behandelstoel, op hun gemak zijn. Zodat ze écht kunnen genieten van dat moment voor zichzelf. Ook verras ik graag mijn klanten met nieuwe beautyervaringen. Daarom volg ik de ontwikkelingen in mijn vak op de voet.

Bij Tour of Beauty gebruiken we onder andere het innovatieve merk CARITA. Daarvan zijn de massages met de Cinetic Lift Expert echt vernieuwend en verrassend. Dat zie je niet in elke beautysalon. Of maak eens kennis met een manicure die afgemaakt wordt met een gel nagellak. Modische kleuren die je nagels twee weken lang een prachtige uitstraling geven! Tegerlijkertijd ben ik ook een nuchter persoon. Met mijn specialisme pedicure verlos ik je van soms gevoelige of pijnlijke voeten. Als ik mijn klant als herboren weer uitzwaai, ben ik weer helemaal blij, mooi toch!

suzanne tour of beauty

Specialisaties

 • Facial Tours: Biologique Recherche

 • Facial Tours: Nimue

 • Facial Special Tours: Acne

 • Body Tours: Endermologie

 • Hand & Feet Tours

Anoek

“Relaxing Beauty voor een fijn gevoel”

Al op jonge leeftijd had ik de wens schoonheidsspecialiste te worden; het leek me prachtig om de mooiste behandelingen te geven op een warme en persoonlijke manier. Ik heb mijn dromen waargemaakt en maak inmiddels al langer dan 10 jaar mijn gasten blij met mijn behandelingen en laat hun “beauty-wensen” in vervulling gaan. Natuurlijk hoort daarbij ook een goed advies welke behandeling en producten het beste bij je huidconditie passen. Door de jaren heen heb ik een specialisme ontwikkeld en dat is het wegnemen van jouw stress door de drukte van de dag. De SENSAI behandelingen passen hier prachtig bij. Elke behandeling is een bad van luxe en vitaliteit met écht mooie resultaten! Maak kennis met het Máxima-effect van SENSAI!

Kies je liever voor effectieve, no-nonsense huidverbetering dan zijn de ingrediënten van het Zuid-Afrikaanse NIMUE een goede keuze. En ook voor een fijne manicure of pedicure sta ik graag voor je klaar!

Anoek smile Tour of Beauty

Specialisaties

 • Facial Tours: Biologique Recherche

 • Facial Tours: Sensai

 • Facial Tours: Nimue

 • Body Tours: Endermologie

 • Hand & Feet Tours

Drs. Leanne Wong

Gespecialiseerd Cosmetisch Arts (Reserveringsdata: 18 januari, 22 februari, 18 maart, 19 april, 13 mei en 14 juni 2023)

“Schoonheid die bij je past!”

Na mijn studie geneeskunde heb ik 6 jaar in diverse ziekenhuizen gewerkt op de afdelingen algemene en plastische chirurgie. Hierna heb ik mij gespecialiseerd in de cosmetische geneeskunde. Na mijn specialisatie en certificering bij de NVCG (Nederlandse Vereniging Cosmetische Geneeskunde) mag ik deel uitmaken van de kleine, selecte groep cosmetisch artsen in Nederland die aan de kwaliteitseisen van de NVCG voldoen.

Inmiddels werk ik met veel plezier al een aantal jaren in diverse klinieken en salons. Mijn interesse en werkgebied ligt met name op het gebied van esthetische behandelingen  van het gezicht. Regelmatig bezoek ik internationale congressen om op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen op mijn vakgebied.

Schoonheid die bij je past

Mijn professionele overtuiging is dat je ‘schoonheid kiest die bij je past’. Mijn doel is om cliënten zichzelf mooier en zelfverzekerder te laten voelen, met behoud van hun individuele natuurlijke schoonheid. Een filosofie die perfect aansluit bij die van Tour of Beauty! Ik nodig je graag uit voor een intake consult om elkaar te leren kennen en te ontdekken wat ik voor jou kan betekenen.

BIG registratie nummer: 9911019301, NVCG gecertificeerd arts.

Specialisaties

 • Cosmetic Doctor Tours: Botuline Toxine

 • Cosmetic Doctor Tours: Filler

 • Cosmetic Doctor Tours: Ooglidcorrectie

Nikki

“Love the skin you’re in ”

Het mooie van mijn beroep als schoonheidsspecialiste zijn telkens weer de nieuwe mogelijkheden die ontstaan door nieuwe behandel- en product mogelijkheden. Ik doe niets liever dan als eerste die nieuwe mogelijkheden in de praktijk te brengen bij de gasten in de salon. Als je hart voor je vak hebt en vooruitstrevend te werk gaat, merk je dat dit gewaardeerd wordt door je klanten. Ze profiteren graag van je kennis en gelijk hebben ze!

Het is wel duidelijk dat de échte huidverbeterende behandelingen mijn voorkeur hebben; bijvoorbeeld Nimue peelings, Carita behandelingen met microstroom en ledlicht, microdermabrasie en “Taway” behandelingen bieden allemaal een perfecte verbetering van je huid. Fantastisch om die verraste, dankbare blik van je klant te zien, als het resultaat weer eens verbluffend mooi geworden is! De gezichtsbehandelingen bij Tour of Beauty bieden naast oplossingen voor huidproblemen, ook een stevige dosis ontspanning. Ik doe niets liever dan mijn klanten elke keer weer zo’n mooie ervaring te bieden.

Nikki tour of beauty

Specialisaties

 • Facial Tours: Biologique Recherche

 • Facial Tours: Nimue Peelings

 • Facial Tours: Sensai

 • Facial Special Tours: Zuurstofbehandeling

 • Body Tours: Endermologie

Merve

“Midden in het leven!”

Mijn overtuiging is dat ontwikkeling op welk gebied dan ook, heel erg waardevol is. Je opleiding, vakkennis, relatie, gezondheid, familie en vrienden: echt niets staat stil! Ik probeer me daar dagelijks bewust van te zijn en ook naar te handelen. Het maakt je bestaan zoveel meer waard en biedt ook telkens nieuwe kansen en inspiratie!

Precies hetzelfde zal ik doen wanneer je voor een behandeling bij mij komt. Heel goed luisteren en tijd nemen voor jou is een must om te weten te komen wat mooi past bij jouw wensen. Overleg is hierbij natuurlijk belangrijk maar ik zal consequent je van een goed en eerlijk advies voorzien, wat het beste aansluit bij je wensen en huidconditie.

Bindweefselmassages doe ik graag: ze werken huidverbeterend op de korte en lange termijn. En tijdens de behandeling praten we dan bij over elkaars ontwikkeling en de culturele ontwikkelingen in de stad, wat ook een geliefd onderwerp is van mij!

Merve

Specialisaties

 • Facial Tours: Nimue

 • Facial Tours: Sensai

 • Facial Special Tours: Bindweefsel massage

 • Body Tours: Endermologie

 • Hand & Feet Tours:

Domynthe

“Beauty is health, health is beauty”

Trouwe bezoekers van Tour of Beauty kennen mij al wat langer want mijn stage-periode heb ik ook bij Tour of Beauty doorgebracht. Na afronding van mijn studie schoonheidsspecialiste kreeg ik de uitdaging aangeboden om deel uit te gaan maken van het top-team van Tour of Beauty. Wanneer je bij mij reserveert, zal ik je een hartelijk welkomstgevoel geven en natuurlijk een heel goede behandeling. Dus graag tot gauw!

Specialisaties

 • Hand & Feet Tours: Manicures

 • Make up Tours: Eyebrows