Team Tour of Beauty stelt aan je voor: NIMUE

Enthousiast en overtuigd van de bewezen kwaliteit stellen wij graag een nieuwe naam bij Tour of Beauty aan je voor: NIMUE

NIMUE is al jaren de trotse winnaar van vele internationale awards. Natuurlijk zijn NIMUE-producten dierproefvrij, vrij van parfum, dierlijke stoffen, minerale oliën en ongewenste parabenen.

NIMUE Skin Technology is in 1994 ontstaan in Zuid Afrika en het concept heeft zich inmiddels in veel andere landen bewezen. NIMUE staat voor innovatie, maar ook voor superieure, direct zichtbare huidverbetering en “value for money” producten. NIMUE’s ingrediënten bevorderen het herstel van je huid, voeden de huidcellen, stimuleren de bloedsomloop en de effectieve afvoer van afvalstoffen. NIMUE is anders dan andere, de traditionele, huidverzorgingsmerken. De filosofie van NIMUE combineert biotechnologie, homeopathie en aromatherapie in haar producten. Hiermee wordt een therapeutische werking bereikt. Dus ideaal om hardnekkige huidproblemen te lijf te gaan. NIMUE is er voor iedereen: voor elk huidtype, acné- of pigment huidproblemen, kalmering van de gevoelige of gestreste huid, vitalisering en herstel van de huid en bescherming tegen vroegtijdige veroudering. Een evenwichtige huidbalans verhoogt de weerstand van de huid en normaliseert de huidfuncties.

Ben je kritisch, dan is NIMUE écht iets voor jou! Tijd voor een NIMUE Tour. natuurlijk bij Tour of Beauty!