Manicure

Wie je ook bent, en waar je ook gaat: met mooi verzorgde handen en nagels maak je altijd een verpletterende eerste indruk. Rond de behandeling af met een mooie kleur nagellak. Zo laat je meteen zien wie je bent!

Touch Up Manicure

Gescheurde nagel? Beschadigde nagellak? Met onze korte hand- en nagelverzorging zien je handen er in no time weer prachtig uit! We knippen nagelriemen bij, verwijderen loszittende velletjes en polijsten en vijlen jouw nagels.

Relaxing Manicure

Met een fijne handmassage halen we de spanning uit jouw vingers en handen. De huid wordt verzorgd met een fijne scrub, een paraffinebad en een zachte handcrème. Daardoor wordt de huid gereinigd en gehydrateerd, en de bloedsomloop gestimuleerd. We knippen nagelriemen bij, verwijderen loszittende velletjes en polijsten en vijlen jouw nagels. Je handen zijn mooier, zachter, zichtbaar gezonder en kloofjes zijn verleden tijd.

Anti-aging Manicure

Met een speciale anti-aging peeling en huidverjongende handcrème wordt de huid van jouw handen en onderarmen verstevigd en opgelicht. We knippen nagelriemen bij, verwijderen loszittende velletjes en polijsten en vijlen jouw nagels. Ook krijg je een paraffinebad en een massage, waarmee wij de vernieuwing en de doorbloeding van de huid verder stimuleren. Het resultaat is zichtbaar jongere handen en een zachte, vollere huid.

French Manicure

Een absolute klassieker, die nog altijd prachtig natuurlijk oogt: zachtroze nagels met een wit randje over het nagelwit. De French Manicure helpt bovendien kortere nagels verbloemen: dankzij het witte randje lijken nagels optisch langer.

GelColor

Weinig tijd om jouw nagels bij te houden? Met OPI GelColor heb je minstens 14 dagen geen omkijken naar je nagels. Deze speciale, longlasting nagellak is ideaal voor als je altijd een overvolle agenda hebt of op vakantie gaat. De nagellak droogt snel onder de speciale LED lamp; GelColor voelt als gewone nagellak en is makkelijk te verwijderen.

Perfect Nails

Mooi verzorgde nagels in de kleur van jouw voorkeur! Maak een keuze uit onze brede kleurenwaaier, van trendy tot classy, en wij brengen hem professioneel aan op jouw nagels.