SENSAI

Een SENSAI-behandeling is een ware zen-belevenis, gebaseerd op de herhalende handelingen van de Japanse theeceremonie. SENSAI werkt holistisch en prikkelt de zintuigen. Hoofdingrediënt is het kostbare Koishimaru-zijde waardoor elke huid mooier wordt, onberispelijk eruit en zijdezacht aanvoelt.

Basic Anti-aging – 60 minuten

Met de innovatieve anti-agingproducten van SENSAI stimuleren en versnellen we het natuurlijke vernieuwingsproces van jouw huid. De behandeling bestaat uit:

  • dubbele reiniging
  • epileren
  • Silky peeling powder of mask
  • vapozone
  • verwijderen van onzuiverheden
  • anti-aging masker
  • dubbele hydratatie verzorging

Het resultaat? Meer elasticiteit, een herstelde vochtbalans en minder rimpels.

Geschikt voor de rijpere huid.

Cellulair Performance Firming & Lifting – 90 minuten

Een natuurlijke lift, verstevigde contouren en een strakkere huid. Dat resultaat bereik je door de spankracht van jouw gezichtsspieren te verhogen en door de collageensynthese en microcirculatie te stimuleren. Je krijgt daarvoor de Basic Anti-aging Treatment, de unieke, ontspannende SENSAI-massage en het unieke SENSAI-gezichtsmasker dat de huidspanning verbetert.

Geschikt voor alle huidtypen.

Cellulair Performance Luminising – 90 minuten

Deze intensieve behandeling optimaliseert de energievoorziening van jouw huid. Je krijgt de Basic Anti-aging Treatment, het Luminising masker en de unieke, ontspannende SENSAI-massage. De behandeling stimuleert de doorlaatbaarheid van jouw huid, werkt verhelderend en vitaliserend voor een stralende en egale huid.

Geschikt voor alle huidtypen.

Cellulair Performance Winkle Repair – 90 minuten

De Wrinkle Repair-behandeling versnelt het natuurlijke vernieuwingsproces van collageen. Zo krijgt jouw huid een continue, royale aanvoer van nieuw collageen en wordt oud collageen afgebroken. Rimpels worden van binnenuit opgevuld en je krijgt een egale teint. Naast de Basic Anti-aging Treatment en de ontspannende SENSAI-massage, krijg je een bijzonder vliesgezichtsmasker dat diep inwerkt op rimpels.

Geschikt voor alle huidtypen.

The Ultimate – 120 minuten

De Ultimate Treatment biedt het beste van SENSAI op het gebied van anti-aging huidverzorging. Het Sakura Eternal Complex herstelt genetische schade, verbetert energiecirculatie en werkt harmonieus samen met Koishimaru Silk. Je krijgt een stevige en egale huid met jeugdige en stralende gloed. Dé behandeling voor als je alleen het beste wil. Geschikt voor de rijpere huid.