CARITA

Voor CARITA is schoonheid een kwestie van de juiste rituelen uitvoeren. Daarom telt elke methode 4 stappen: voorbereiden, activeren, onthullen en sublimeren. Zo reinig je de huid, pak je problemen aan, herstel je de huid en verfraai je de huidtextuur.

Bij vele CARITA-behandelingen krijg je een massage met de Cinetic Lift Expert. Dit apparaat combineert stroom, ultrasound en led-technologie en werkt als liftend. Al na één behandeling zie je 23% meer glans en 31% minder rimpels.

Les Mythiques – Basic- 60 minuten

De basisbehandeling waarbij je profiteert van de beste innovaties en technologieën van CARITA. De behandeling bestaat uit:

  • reiniging
  • epileren
  • renovateur (peeling)
  • Vapozone
  • verwijderen van onzuiverheden
  • masker
  • dagverzorging

Geschikt voor alle huidtypen.

Douceur de Coton – 90 minuten

Een kalmerende en verzachtende behandeling waarbij je, naast Les Mythiques, twee modellerende massages krijgt met rijke verzorgingsproducten en met de Rénovateur en de Cinetic Lift Expert. Jouw huid wordt zichtbaar rustiger en krijgt een egale teint.

Geschikt voor de gevoelige huid.

Hydratation des Lagons – 90 minuten

Een heerlijk hydraterende behandeling, inclusief Les Mythiques, modellerende gezichtsmassages en een verkwikkend en hydraterend gezichtsbad. Dit bad op basis van lagunewater uit Polynesië, heeft een hoog gehalte aan calcium en magnesium. En daar krijg je een soepele, zachte en glanzende huid van.

Geschikt voor de vochtarme, doffe huid.

Lift Fermeté – 105 minuten

Een revitaliserend en verkwikkend verzorgingsritueel, waardoor jouw huid steviger en veerkrachtiger wordt. De modellerende massage met de Cinetic Lift Expert en hoogwaardige anti-agingproducten geven bovendien een onmiddellijk gladstrijkend effect.

Geschikt voor de rijpere huid.

Lisse Suprême – 90 minuten

Een intensieve anti-agingbehandeling die rimpels aanpakt, bij zowel de jonge als rijpere huid. Naast Les Mythiques, krijg je een speciaal gezichtsmasker dat fijne lijntjes en rimpels opvult, en een modellerende anti-aging gezichtsmassage met de Renovateur en met de Cinetic Lift Expert.

Geschikt voor alle huidtypen.

Pureté de Papaya – 90 minuten

Een reinigende en zuiverende behandeling die de huidtextuur en de helderheid van het gelaat verbetert. Met de Renovateur en Cinetic Lift Expert krijg je massages die de eerste tekenen van huidveroudering tegengaan. Inclusief Les Mythiques.

Geschikt voor de gecombineerde en vette huid.