BIOLOGIQUE RECHERCHE NEDERLAND

Biologique Recherche werkt alleen met ‘raw’ ingrediënten, dus met een hoge concentratie werkstoffen in de producten. Elke behandeling begint met de huiddiagnose van de Skin Instant Lab waarbij de essentiële onderdelen van de huidconditie gemeten worden. De resultaten worden vertaald in een op maat gemaakte behandeling, passend bij jouw huidconditie van dat moment. Je zult verrast zijn over de effectiviteit en beleving van deze behandelingen. De massages stimuleren de doorbloeding van de huid en activeren de gezichtsspieren (skin gym). Maak kennis met de magie van de natuurlijke botox en ‘glow’ van BIOLOGIQUE RECHERCHE.

Skin Instant Lab huiddiagnose – 30 minuten

De unieke huiddiagnose vormt de eerste fase van de Biologique Recherche Methode. De Skin Instant Lab is een kritisch meetinstrument wat veel facetten van jouw huidconditie indentificeert.

Treatment Custom made -60-90-120 minuten

De gepersonaliseerde behandeling biedt je alle voordelen van de unieke methode van Biologique Recherche. Dit is Haute Couture voor jouw huid! Jouw Biologique Recherche professional voert eerst de Skin Instant Lab diagnose uit, zodat zij de meest geschikte behandeling jou zal voorstellen.

Lift CVS – 60 minuten

Een exfoliërende en sterk liftende behandeling gecombineerd met ‘shaping’ massage technieken. Deze behandeling zorgt voor een verfijnde, gladdere en gelifte huid van je gezicht, hals en decollete. Je zult zelf én je omgeving gelijk de unieke en kenmerkende ‘glow’ van Biologique Recherche herkennen! Zeer geschikt voor de rijpere huid.

MC 110 – 60 minuten

Een effectieve behandeling die rimpelvorming en lijntjes in het gezicht doet verminderen en vervagen. De “MC 110” ingrediënten definiëren en boosten een sterke verbetering van je huidconditie. Wanneer je deze behandeling kiest begin je met 3 sessies met intervallen van één week, gevolgd door een MC 110 behandeling per kwartaal.

Restructurant & Lissant – 60 minuten

Een sterk drainerende en liftende behandeling die zorgt voor een enorme directe verbetering van de conditie van de epidermis. Gun jezelf de natural botox van Biologique Recherche! Geschikt voor de jongere of rijpere huid.

Masque Acides de Fruits – 60 minuten

Een pittige behandeling die de huid exfoliëert en regenereert met de allerbeste fruitzuren van Biologique Recherche. Geschikt voor een sterk aangedane, matte of grauwe huid.

Masque Exfoliant P50 – 60 minuten

Een behandeling waarbij de vermaarde “P50” lotions de hoofdrol spelen! Een perfecte behandeling die effectief werkt op de huidverhoorning en onregelmatigheden van het micro-profiel van de huid. De behandeling herstelt de zachtheid en uitstraling van je gezicht op een natuurlijke manier.