Oxygen Therapy (zuurstof behandeling) 60 minuten

Een zuurstofbehandeling is perfect als je weinig geduld hebt: je ziet namelijk gelijk al na ongeveer 45 minuten resultaat! Een doffe, strakke, vermoeide huid? Kraaienpootjes, lach-, frons- en denkrimpels? Ze verdwijnen als sneeuw voor de zon, dankzij een combinatie van zuurstof, state-of-the-art technologie en hoogwaardige serums. De zuurstoftherapie is zacht, pijnloos en zelfs ontspannend.

Hoe werkt het?


Samen bespreken we welk serum het beste bij jouw huid past. Dit serum mengen we in het Oxygen Therapy apparaat met zuurstof. Deze mix wordt vervolgens over jouw gezicht gesprayt: de zuurstof zorgt dat het serum sneller intrekt. Daardoor zie je direct resultaat. Zo kunnen we bijvoorbeeld de huid actief herstellen en de collageenproductie stimuleren. Of pigmentvlekken lichter maken. Ook kunnen we nieuwe rimpelvorming tegengaan en fronslijntjes en rimpels verminderen.

Hoe vaak?

Dat ligt aan jouw huid en jouw doel. We raden je aan te starten met een kuur. Daarna kom je bijvoorbeeld elke zes weken terug om de resultaten te behouden. We geven je graag advies over de beste behandeling voor jou.

Moet ik me nog voorbereiden?

Nee. Bovendien komt elk huidtype in aanmerking. Je kunt dus gelijk een afspraak maken.