Lola’s Apothecary Body Massages

Maak kennis met holistisch Lola’s Apothecary, een merk waarin wellness, natuur, aromatherapie en vakmanschap samenkomen. Lola’s Apothecary wellness producten worden met de hand gemaakt in kleine hoeveelheden, op basis van essentiële oliën. De prachtige en heerlijk geurende producten zitten in glas, zijn vegan friendly en cruelty-free. Perfect voor onze relaxing body massages.

Lola’s Apothecary Relaxing Body Massages – 30,60 OF 90 MINUTEN

Heb je hard gewerkt, ben je (te) druk en voelt je lichaam gespannen aan? Onze klassieke Ontpannende Massage is een welverdiend moment van rust en diepe ontspanning. Geniet in optima forma van de heerlijke natuurlijke geuren van Lola’s Apothecary die niet alleen je lichaam weer in balans brengen, maar ook je je batterij weer opladen.

Lola’s Apothecary Detox Massage

Bij een Detox Massage ligt de focus op het lymfesysteem, een netwerk dat ervoor zorgt dat het lichaam gifstoffen en afvalstoffen kwijt kan die in het lichaam komen door ongezond eten of een verkeerde lifestyle. Onze expert masseert zachtjes de lymfeknopen en deze Shiatsu lymfemassage helpt het lichaam ongewenste stoffen opruimen. Goed na een periode van minder gezond leven, ziekte of veel stress. Je voelt je weer energiek en schoon, en dat merk je ook aan een verbeterd humeur.

Bindweefselmassage – 60 minuten

Door het bindweefsel lopen zenuwen die verbonden zijn met organen, spieren en andere lichaamsdelen. Als er iets niet lekker zit in je lijf, kan deze laag extra gevoelig zijn. We ‘rollen’ daarom het bindweefsel los en nemen die overgevoeligheid of zelfs pijn voorzichtig weg.

Hot Stone – 60 minuten

Zwarte basaltstenen hebben een zeer hoog percentage ijzer en magnesium en bijzondere eigenschappen: ze werken ontgiftend en hernieuwen lichaamsenergie dankzij hun magnetische krachten. De massage met hot stones en essentiële oliën werkt perfect tegen:

  • spanningen of stress
  • spierpijn en fybroyalgie
  • gewrichtsproblemen als reuma en artritis
  • spijsverteringsproblemen
  • slechte doorbloeding