Tour of Beauty

Hooistraat 7
2514 BM Den Haag
T: 070-3623163
E: info@tourofbeauty.nl

KvK: 61505331

Volg ons ook op Facebook of Instagram voor nieuws, acties en handige beautytips!

Maak een afspraak

Openingstijden

MaandagGesloten
Dinsdag9.30 – 21.00 uur
Woensdag9.30 – 21.00 uur
Donderdag9.30 – 21.00 uur
Vrijdag9.00 – 18.00 uur
Zaterdag9.00 – 17.00 uur
ZondagGesloten

Voel je mooi, voel je fijn: ervaar Tour of Beauty

Wil je ook één van onze schoonheidsbehandelingen ervaren? Neem dan contact met ons op:
Bel naar 070-3623163 of mail naar info@tourofbeauty.nl. Of maak online een afspraak, precies wanneer het jou uitkomt. Of breng gezellig een bezoek aan onze boutique! Je vindt ons middenin de Archipelbuurt, hét beauty district van Den Haag, vlakbij de bruisende Frederikstraat en Denneweg. Je kunt Tour of Beauty gemakkelijk met eigen of openbaar vervoer bereiken. Bovendien zijn we vanaf het Centraal Station met tramlijn 9 en buslijnen 69 en 79 in 5 minuten te bereiken.

Onze afspraak wijzigen of annuleren

Tijd is kostbaar, voor jou, voor ons, voor iedereen. Daarom gelden de volgende voorwaarden bij een annulering van jouw reservering: als je een reservering wilt annuleren dan kan dat kosteloos tot 24 uur van te voren. Wil je ons dan bellen of mailen (info@tourofbeauty.nl) dan verplaatsen wij de afspraak voor je. Als je de geplande afspraak niet tijdig annuleert, dan zijn wij genoodzaakt 50% van de door jou gereserveerde behandeling in rekening te brengen.

Algemene voorwaarden

Tour of Beauty is aangesloten bij ANBOS en hanteert ook de algemene voorwaarden van deze brancheorganisatie voor schoonheidsspecialisten.

Vacatures Mei 2019

Tour of Beauty – The Friendly Beauty Boutique onderscheidt zich door persoonlijke service, hoogwaardige dienstverlening en een groot scala merken en behandelingen. Tour of Beauty is gevestigd in Den Haag en is goed bereikbaar met openbaar vervoer. Ter uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar 2 nieuwe collega’s:

Ervaren Schoonheidsspecialist & Junior Schoonheidsspecialist

  • Ervaren Schoonheidsspecialist met salon- en verkoopervaring

We zijn op zoek naar een schoonheidsspecialist (m/v) met een passie voor hoogwaardige gezichts- en lichaamsbehandelingen en advisering van onze klanten op een kwalitatief niveau. Met een keuze uit 6 unieke huidverbeterende en -verzorgende merken in een zeer service- en klantgerichte omgeving kun je als schoonheidsspecialist je vak fantastisch uitvoeren. Jouw persoonlijke ontwikkeling vinden we belangrijk en daarom bieden we je diverse ontwikkelings- en opleidingsmogelijkheden zodat je nog beter in je vak kunt worden.

Ons team is gezellig, gedreven, resultaatgericht, gemotiveerd en we communiceren in korte lijnen en openheid met elkaar.

Werkzaamheden:

  • Uitvoeren van gezichts- en lichaamsbehandelingen
  • Uitvoeren van specialistische behandelingen en/of bereidheid tot het eigen maken van bijv: LPG Alliance-, Permanente Make Up-, Microneedling-, Microdermabrasie- of Zuurstofbehandelingen.
  • Affiniteit en bij voorkeur ervaring met één of meerdere merken uit onze collectie
  • Advisering over de keuze van behandelingen uit ons assortiment
  • Adviserend verkopen van cosmetica

Functie-eisen: Je hebt een afgeronde Schoonheidsspecialiste opleiding op niveau 4 en minimaal 2 jaar ervaring in een soortgelijke functie. Wij vinden het belangrijk dat je aantoonbare salon-, advies- en verkoopervaring hebt, enthousiast, dienstverlenend en leergierig bent. Representatief,  teamworker, en naast een goede beheersing van de Nederlandse taal ook tenminste Engels spreekt.

Wij bieden je een leuke, leerzame en uitdagende baan (minimaal 24 uur) met een goed salaris en prima overige arbeidsvoorwaarden met uitzicht op een vast contract.

Kun je niet wachten om bij ons aan de slag te gaan? Stuur dan je CV met foto en motivatie naar leonie@tourofbeauty.nl

  • Junior Schoonheidsspecialist

Heb je recentelijk je opleiding afgerond en ben je op zoek naar een leuke, inspirerende en motiverende baan, dan komen we graag in contact met jou! Bij ons start je jouw ‘beauty’- loopbaan en doe je steeds meer praktijkervaring in de salon op. Ons team gaat je intern opleiden zodat je verrassend snel een topper in je vak zult zijn! Houd je van uitdaging en wil je zo snel mogelijk een echte professional in je vak worden? Reageer dan snel en wordt Tour of Beauty Team Member!

We bieden je een leuke leerzame en uitdagende baan (minimaal 24 uur) met een goed salaris en prima overige arbeidsvoorwaarden met uitzicht op een vast contract.

Stuur jouw CV met foto en motivatie naar leonie@tourofbeauty.nl