Tour of Beauty

Hooistraat 7
2514 BM Den Haag
T: 070-3623163
E: info@tourofbeauty.nl

KvK: 61505331

Volg ons ook op Facebook of Instagram voor nieuws, acties en handige beautytips!

Maak een afspraak

Openingstijden

Dinsdag09.30 – 21.00 uur
Woensdag09.30 – 21.00 uur
Donderdag09.30 – 21.00 uur
Vrijdag09.00 – 18.00 uur
Zaterdag09.00 – 17.00 uur
Zondag en Maandag Gesloten

Voel je mooi, voel je fijn: ervaar Tour of Beauty

Wil je ook één van onze schoonheidsbehandelingen ervaren? Neem dan contact met ons op:
Bel naar 070-3623163 of mail naar info@tourofbeauty.nl. Of maak online een afspraak, precies wanneer het jou uitkomt. Of breng gezellig een bezoek aan onze boutique!

ROUTE

Je vindt ons in het hart van Buurtschap 2005; je kunt Tour of Beauty gemakkelijk met eigen of openbaar vervoer bereiken. Fietsen en scooters kun je veilig een plekje geven in één van de fietsvakken op de Hooikade tegenover huisnummer 8. Kom je met de auto dan kun je parkeren langs de grachten van Buurtschap 2005 (max 2 uur betaald parkeren). En in de Nieuwe Schoolstraat (tegenover theater Pepijn) is ook een parkeerterrein beschikbaar. Parkeer je liever in de parkeergarage dan kun je dit het beste doen in de Museumkwartier garage (Korte Voorhout) of in de parkeergarage onder het Malieveld. Tip: Er is ook parkeergelegenheid in de Jan van Nassaustraat, waar je na 18.00 gratis kunt parkeren (ca 8 minuten lopen).

Met tram of bus is Tour of Beauty ook prima te bereiken:

  • Tram 15 of 16: Halte Korte Voorhout (ca 5 min lopen)
  • Tram 9: Halte Malieveld (ca 5 min lopen)
  • Tram 1 en Bus 22 of 24: Halte Kneuterdijk (ca 8 min lopen)

Onze afspraak wijzigen of annuleren

Tijd is kostbaar, voor jou, voor ons, voor iedereen. Daarom gelden de volgende voorwaarden bij een annulering van jouw reservering: als je een reservering wilt annuleren dan kan dat kosteloos tot 48 uur van te voren. Wil je ons dan bellen of mailen (info@tourofbeauty.nl) dan verplaatsen wij de afspraak voor je. Als je de geplande afspraak niet tijdig annuleert, dan zijn wij genoodzaakt 50% van de door jou gereserveerde behandeling in rekening te brengen.

Algemene voorwaarden

Tour of Beauty is aangesloten bij ANBOS en hanteert ook de algemene voorwaarden van deze brancheorganisatie voor schoonheidsspecialisten.

Vacatures

Tour of Beauty – onderscheidt zich door gastvrijheid, persoonlijke service, specialistische beauty behandelingen en een groot scala luxe beauty brands. Het sfeervolle huis van Tour of Beauty is gevestigd in hartje Den Haag en is goed bereikbaar met auto en openbaar vervoer.  Ter uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar:

Schoonheidsspecialist met salon- en verkoopervaring

We zijn op zoek naar een schoonheidsspecialist (m/v) met een passie voor hoogwaardige gezichts- en lichaamsbehandelingen en advisering van onze klanten op een kwalitatief niveau. Met de ruime keuze uit huid verbeterende en -verzorgende merken in een zeer service- en klantgerichte omgeving kun je als schoonheidsspecialist je vak fantastisch uitvoeren. Jouw persoonlijke ontwikkeling vinden we belangrijk en daarom bieden we je diverse ontwikkelings- en opleidingsmogelijkheden zodat je nog beter in je vak kunt worden.

Ons team is gezellig, gedreven, resultaatgericht,  gemotiveerd en we communiceren in korte lijnen en openheid met elkaar.

Werkzaamheden:

  • Uitvoeren van specialistische gezichts- en lichaamsbehandelingen
  • Affiniteit en bij voorkeur ervaring met één of meerdere merken uit onze collectie
  • Advisering over de keuze van behandelingen uit ons assortiment
  • Adviserend verkopen van cosmetica

Functie-eisen: Je hebt een afgeronde Schoonheidsspecialiste opleiding op niveau 4 en minimaal 2 jaar ervaring in een soortgelijke functie. Wij vinden het belangrijk dat je aantoonbare salon-, advies- en verkoopervaring hebt, enthousiast, dienstverlenend en leergierig bent. Representatief,  teamworker, en naast een goede beheersing van de Nederlandse taal ook tenminste Engels spreekt.

Wij bieden je een leuke, leerzame en uitdagende baan (minimaal 24 uur) met een goed salaris en prima overige arbeidsvoorwaarden in een inspirerend en hecht team.

Kunt je niet wachten om bij ons aan de slag te gaan? Stuur dan je CV met foto en motivatie naar leonie@tourofbeauty.nl.