Tour of Beauty

Hooistraat 7
2514 BM Den Haag
T: 070-3623163
E: info@tourofbeauty.nl

KvK: 61505331

Volg ons ook op Facebook of Instagram voor nieuws, acties en handige beautytips!

Maak een afspraak

Openingstijden

Maandag (vanaf 1 maart 2022)12.00 – 19.00 uur
Dinsdag09.30 – 21.00 uur
Woensdag09.30 – 21.00 uur
Donderdag09.30 – 21.00 uur
Vrijdag09.00 – 18.00 uur
Zaterdag09.00 – 17.00 uur
ZondagGesloten

Voel je mooi, voel je fijn: ervaar Tour of Beauty

Wil je ook één van onze schoonheidsbehandelingen ervaren? Neem dan contact met ons op:
Bel naar 070-3623163 of mail naar info@tourofbeauty.nl. Of maak online een afspraak, precies wanneer het jou uitkomt. Of breng gezellig een bezoek aan onze boutique!

ROUTE

Je vindt ons in het hart van Buurtschap 2005; je kunt Tour of Beauty gemakkelijk met eigen of openbaar vervoer bereiken. Fietsen en scooters kun je veilig een plekje geven in één van de fietsvakken op de Hooikade tegenover huisnummer 8. Kom je met de auto dan kun je parkeren langs de grachten van Buurtschap 2005 (max 2 uur betaald parkeren). En in de Nieuwe Schoolstraat (tegenover theater Pepijn) is ook een parkeerterrein beschikbaar. Parkeer je liever in de parkeergarage dan kun je dit het beste doen in de Museumkwartier garage (Korte Voorhout) of in de parkeergarage onder het Malieveld. Tip: Er is ook parkeergelegenheid in de Jan van Nassaustraat, waar je na 18.00 gratis kunt parkeren (ca 8 minuten lopen).

Met tram of bus is Tour of Beauty ook prima te bereiken:

  • Tram 15 of 16: Halte Korte Voorhout (ca 5 min lopen)
  • Tram 9: Halte Malieveld (ca 5 min lopen)
  • Tram 1 en Bus 22 of 24: Halte Kneuterdijk (ca 8 min lopen)

Onze afspraak wijzigen of annuleren

Tijd is kostbaar, voor jou, voor ons, voor iedereen. Daarom gelden de volgende voorwaarden bij een annulering van jouw reservering: als je een reservering wilt annuleren dan kan dat kosteloos tot 48 uur van te voren. Wil je ons dan bellen of mailen (info@tourofbeauty.nl) dan verplaatsen wij de afspraak voor je. Als je de geplande afspraak niet tijdig annuleert, dan zijn wij genoodzaakt 50% van de door jou gereserveerde behandeling in rekening te brengen.

Algemene voorwaarden

Tour of Beauty is aangesloten bij ANBOS en hanteert ook de algemene voorwaarden van deze brancheorganisatie voor schoonheidsspecialisten.

Vacatures

Tour of Beauty – The Friendly Beauty Boutique onderscheidt zich door persoonlijke service, hoogwaardige dienstverlening en een groot scala merken en behandelingen. Tour of Beauty is gevestigd in Den Haag en is goed bereikbaar met openbaar vervoer.

Wij hebben momenteel geen vacatures.

Wil je toch graag deel gaan uitmaken van Team Tour of Beauty, stuur dan een open sollicitatie naar het email adres wat onderaan deze pagina vermeld staat. We laten je dan zo snel mogelijk weten welke mogelijkheden we jou kunnen bieden.

Ons team is gezellig, gedreven, resultaatgericht, gemotiveerd en we communiceren in korte lijnen en openheid met elkaar.

Een enthousiaste, dienstverlenende en leergierige persoonlijkheid vinden wij erg belangrijk. Daarnaast is representativiteit, teamwork  en een goede beheersing van minimaal de Nederlandse en Engelse taal vereist.

Stuur jouw open sollicitatie voorzien van CV en foto met motivatie naar: jobs@tourofbeauty.nl