Pedicure

Lekker lopen (of staan) zonder pijn of problemen: een goede voetverzorging is daarvoor essentieel. Je krijgt een betere houding en dat is beter voor je lijf. Zo kan je je zelfs herboren voelen na een pedicure! Ook als je specifieke problemen hebt, zoals eelt, likdoorns of nagelproblemen, kan je bij ons terecht. We helpen je graag weer pijnloos en ontspannen lopen!

Basic pedicure

Droge, ruwe voeten? Of eelt op de hielen? Met onze korte voet- en nagelverzorging voelen jouw voeten en tenen er in no time weer fijn aan! We verwijderen eelt en knobbels, hydrateren de huid en polijsten, knippen en vijlen de teennagels.

French Pedicure

Een absolute klassieker, die nog altijd prachtig natuurlijk oogt: zachtroze nagels met een wit randje over het nagelwit. De French Pedicure helpt bovendien kortere teennagels verbloemen: dankzij het witte randje lijken nagels optisch langer.

GelColor

Weinig tijd om jouw nagels bij te houden? Met OPI GelColor heb je minstens 14 dagen geen omkijken naar je nagels. Deze speciale, longlasting nagellak is ideaal voor de drukbezette vrouw en is bijvoorbeeld ook ideaal wanneer je op vakantie gaat. De nagellak droogt direct; daarom brengen wij hem behendig en professioneel aan zonder dat je beschadigingen ziet. GelColor voelt als gewone nagellak en is makkelijk te verwijderen.

Perfect Nails

Mooi verzorgde teennagels in de kleur van jouw voorkeur! Maak een keuze uit onze brede kleurenwaaier, van trendy tot classy, en wij brengen hem professioneel aan op jouw nagels. Zo durf je weer die sexy open toed heels aan.

Paraffine

Een paraffinebad geeft een boost aan je huid: het stimuleert huidvernieuwing en hydrateert de huid. Paraffine herstelt een beschadigde huid, kloven, droge nagelriemen en wintereczeem. Het resultaat is een zachte, soepele, elastische en zichtbaar jongere huid: de perfecte aanvulling op de basic pedicure!

Spa Pedicure

Last van jouw voeten? Of wil je echt uitgebreid genieten? Leg jezelf in de watten met een heerlijk ontspannende en uitgebreide voetverzorging! Alles wat we tijdens de Basic Pedicure behandeling al doen vullen we verder aan voor een ultiem resultaat; Je krijgt een ontspannend voetenbad, een diepreinigende peeling en een stimulerende paraffine pakking. Ook masseren we alle spanning uit jouw voeten en benen. Je huid wordt gereinigd en gehydrateerd en de bloedsomloop wordt gestimuleerd. Daardoor krijg je een zichtbaar mooiere huid. En: je loopt heerlijk ontspannen onze schoonheidssalon uit!

Super Pedicure

Last van je voeten? Of wil je eens lekker genieten? Verwen jezelf dan 45 minutenlang met een Super pedicure! De Super pedicure heeft dezelfde ingrediënten als de Basic pedicure en we voegen er een verkwikkende massage aan toe. Je voeten en benen worden uitgebreid gemasseerd, totdat alle spanning is verdwenen. Heerlijk ontspannend en goed voor de doorbloeding. De Super Pedicure is zo fijn dat je niet meer op wilt staan!