Wat is LPG endermologie?

Heb je last van cellulite of ben je niet blij met je lichaamscontouren? De LPG Alliance biedt je hiervoor een volledig natuurlijke, non-invasieve, veilige en pijnloze behandeling. De allernieuwste techniek zorgt voor kortdurende behandelingen met uiterst doeltreffende resultaten! Je zult echt versteld staan!

Tijdens een intake afspraak vertellen we je alles over de mogelijkheden van LPG Endermologie behandelingen met de  Alliance en welke resultaten we je kunnen bieden.

Hoe werkt het?

Endermologie is een intensieve vacuümtechniek die ervoor zorgt dat cellen in het bindweefsel weer “wakker” worden. Het is een mechanische bindweefselmassage voor een intensieve cel stimulatie van de huid en onderliggend weefsel. Endermologie behandelingen zijn ideaal wanneer je last hebt van:

  • cellulite
  • lokale vetopstapelingen (of zelfs verklevingen) die ondanks regelmatig bewegen niet verdwijnen
  • verslapte huid
  • losse huid na zwangerschap of na gewichtsverlies
  • verandering van lichaamscontouren door de menopauze

Wanneer je de endermologie behandelingen combineert met dagelijks gezonde voeding en regelmatig bewegen, zul je versteld staan van de verbetering van je bodycontouren.

Hoe vaak?

Dat is uiteraard afhankelijk van je situatie en beoogde doelen. Voor de beste resultaten is het slim de endermologie behandelingen met een kuur bestaande uit meerdere behandelingen te starten. Voor langdurig behoud van de resultaten is een LPG sessie 1x per maand aan te bevelen. Tijdens een intake geven we je graag advies voor een endermologie behandelplan voor jouw specifieke wensen.

Moet ik me nog voorbereiden?

In principe niet, heel soms zijn er wel contra-indicaties, bijvoorbeeld als je last hebt van spataderen. Bovendien komt elk huidtype in aanmerking. Als je wilt kun je dus gelijk een afspraak maken.